17 квітня 2003 23:35

Георгий ПЕЕВ: "Каждый матч против "Шахтера" - принципиален"


Як оцінюєш свої дії на полі, Георгію?

— Свої дії я не буду аналізувати. Головне, щоб виграла команда. А ми повинні робити все для цього в кожному матчі й радувати вболівальників.

— Склалося враження, що команда дещо знітилася після пропущеного м‘яча?

— Навіть після гола в наші ворота, моментів відзначитися не зменшилося. У тому числі, і в мене. Не все вдалося реалізувати, але так у футболі майже не буває.

— З яким відчуттям виходила команда на матч?

— Зрозуміло, що після переконливої перемоги в першій зустрічі команда почувалася досить упевнено. Ми майже не сумнівалися, що зможемо пройти до фіналу Кубка України.

— Перед кубковим фіналом із “Шахтарем” ви зустрінетеся з гірниками і в чемпіонаті країни. Результат цього матчу психологічно вплине на настрій команди перед вирішальним кубковим поєдинком?

— Сподіваюся, що виграємо обидва матчі. Для нас принциповий кожен поєдинок проти “Шахтаря”.

— Відрив од “Шахтаря” в чемпіонаті становить чотири очки. Як вважаєш, “Динамо” спроможне надолужити згаяне?

— Не сумніваюся в цьому. “Шахтареві” доведеться сутужно на фінішній прямій. На мою думку, календар завершальних матчів у нього неабияк складний.

— Кубкові справи відійшли на задній план, попереду — “Оболонь”...

— Серйозний суперник, який веде боротьбу за продовження “прописки” серед еліти... Ми вже забули першоколовий матч проти оболонців, у якому втратили очки тоді, коли, крім виступу в чемпіонаті, змагалися і в Лізі чемпіонів. Але тепер усеціло налаштовані на внутрішні змагання. Це надає нам певну перевагу...