19 квітня 2002 22:11

СК "Волынь" - "Динамо-2" 1:0. Отчет о матче.


СК "Волинь-1"-"Динамо-2" 1:0 (1:0).

Гол: Гончаренко (37)

19 квітня, Луцьк, стадіон "Авангард", 11 тисяч глядачів (стадіон вміщує 12 тисяч). Арбітр: Шандор (Львів)

"Динамо-2": Сухина, Петкович, Омоко, Дмитрулін (Мелащенко, 46), Шевелюхин, Гавранчич, Кардаш (Ідахор, 46), Костюк (Лучук, ??), Єрмоленко, Шацьких (Брушко, ??), Оберемко

СК "Волинь-1": Нікітенко, Комзюк, Розгон, Федюков (к), Топчієв, Столярчук (Гащин, 19), Писний (Агарин, 74), Сачко, Дудник, Гончаренко, Кривий.

Попредження: Оберемко (43), Федюков (45), Гавранчіч (52), Комзюк (73), Топчієв (90)

Перед початком матчу на розминці виступало по 7 чоловік із числа запасних. Після свистка арбітра на перших 15-20 секундах у ворота “Динамо-2” було забито гол, але арбітр зафіксував офсайд. На 4-й хвилині небезпека ядерна виникла біля воріт ДК-2: гравець "Волині" зустрівся з двома захисниками ДК-2, і Омоко відібрав м’яч, свалка, сварка, болільники вимагали пенальті і мила з судді.

9-а хвилина. На підході до штрафного майданчику киян, Шевелюхін збив Столярчука. Йому було боляче. Штрафний "Волині" було вибито головою. Удар гравців "Волині" по воротах теж було винесено киянами з штрафного під шалений тиск трибун.
12-а хвилина. Омоко виносить з воротарського майданчику м’ячика, рятуючи порожні ворота. На трибунах кинули димову шашку (першу).

Повна перевага волинян завела трибуни, які запускають хвилю за хвилею. Лише через 16 хвилин ДК-2 спромоглись на удар в напрямку воріт "Волині". Небезпечна ситуація заставила багатьох затамувати подих (вибачте за газетний штамп), і лише добра вдача врятувала СК “Волинь-1” від пропущеного гола. На 19-й хвилині Омоко виносить міяч з порожніх воріт після удару, хоча було зафіксовано офсайд (а то і два).

20-а хвилина. Пристрасті накипають. Збили гравця “Волині”. Медики терміново його лікують за межами поля.
22-а хвилина. Серйозна небезпека виникла біля воріт луцькоі команди після того, як голкіпер вибив м’яча прямо в ноги нападнику гостей. Одразу - стрімка атака. Завершення - ніяке (гола нема).
24-а хвилина. Погана траєкторія удару знову рятує гостей від гола.
25-а хвилина. Після викиду з-за бокової на стороні господарів привів до швидкого відбору м’яча волинянами та стрімкоі контратаки.
27-а хвилина. Удар по воротах ДК-2. Знову погана траєкторія, хоча похибка в 2 метри біля лівоі штанги під гострим кутом справа - непогано. Трибуни ревуть.
28-а хвилина. Пішли контратаки ДК-2. Воротар "Волині" відбиває м’яч.
31-а хвилина. Заміна в ДК-2 Костюка на Лучука. Шацьких створив напружену ситуацію своїми діями.
33-а хвилина. Удар Оберемка виносять на кутовий. Безрезультатне виконання. 34-а хвилина. Боротьба за центр поля. Арбітр відпочиває, рівна гра.
38-а (37:25) хвилина. Таки і гол. Після удару Дудника мяч від ноги захисника киян потрапляє до Гончаренка, який не залишив Сухині жодного шансу. В лівий верхній кут воріт. На віддалених околицях Луцька чути задоволений "шепіт" вболівальників на трибунах.
44-а хвилина. Жовтка картка Оберемку за порушення.
45+1-а хвилина. Федюков отримує "гірчичник", щоб Кардаша не чіпав. Штрафний удар киян метрів з 30 пройшов вище воріт.
ПЕРЕРВА.

На другий тайм проведено по 2 заміни

53-а хвилина. Попередження отримав Гавранчич.
54-а хвилина. Грубо збили 20-го номера Волині Гончаренка, автора голу. Штафний удар. Гравці ДК-2 винесли міяч.
56-а хвилина. Гра на зустрічних курсах. Омоко - the best в захисті гостей. Повна перевага господарів заводить трибуни.
57-а хвилина. Штрафний на полі. Били в напрямку воріт ДК-2, воротар хапає м’яч. 59-а хвилина. Після прострілу вздовж воріт в майданчику киян Гончаренка - удар мимо воріт Сачка. Не склалось.
60-а хвилина. Вже волиняни вибивають з штрафного майданчику, капітан команди Федюков це зробив.
74-а хвилина. Заміна.
80-а хвилина. Порушення в центрі поля. Результат - штрафний від «Волині». Ще один штрафний.
81-а хвилина. Ще один промах волинян (2-3 метри біля воріт - пролетів мячик).
82-а хвилина. Штрафний вже виконують кияни (після порушення правил третім номером волинян Розгоном). Відбій удару на половину господарей.
83-а хвилина. Напружена боротьба на половині ДК-2.
87-а хвилина. На поле вийшов Агарін.

Загальний висновок про гру (зі слів гравців і вболівальників). Гострі атаки, безрезультатні удари, "Волинь" - краще. Трибуни ревуть "Волинь-чемпіон". Ще одна димова шашка на трибунах. УРА. То і добре. Футбол - теж добре. Волинь - добре. ДК-2 - добре. Ми - добре. МИ - СУПЕР!!!

УСі ПРАВА ЗАСТЕРЕЖЕНО. Зсилка на авторів обовязкова.

Автори: Потім, PanzerZug, Driver, Ruhman