26 жовтня 2017 18:52
1

Чеботарев покинул пост президента "Десны", его подозревают в преступлениях

Офіційне звернення президента ФК Десна Олексія Чеботарьова:


"Шановні Вболівальники ФК «Десна» (Чернігів)!


Вся спортивна громадськість України!


Всі, кому не байдужий розвиток футболу в нашій країні.


Всі, хто підтримував наш клуб і переживав через недопуск Десни до участі в Прем’єр-лізі, участь, яку команда заслужила за спортивним принципом!

На початку свого звернення хочу подякувати всім Вам за ту всенародну підтримку, яку Ви надали нашому клубу. Ви виходили на мітинги до Федерації футболу України, давали інтерв’ю в різних ЗМІ і відображали свою позицію в коментарях до всіх статей, які виходили з приводу цієї ситуації.


Всю нашу адміністративну команду разом з тренерським штабом і гравцями дуже зворушило, що така величезна кількість президентів і представників, тренерів і гравців багатьох клубів України, легендарних футболістів, які увійшли в історію футболу, і людей, для яких і існує ця гра, які люблять футбол, вболівають за різні команди і за розвиток футболу, і грають в нього, – підтримали ФК «Десна».


Це стало ще більшою мотивацією інвестувати в футбольний клуб «Десна», ще активніше брати участь у розвитку дитячо-юнацького футболу в області й таки довести, що Чернігів заслуговує бути представленим в УПЛ.


Наш колектив продовжує покращувати спортивно-тренувальну базу клубу, реконструювати стадіон, розвивати дитячо-юнацьку школу і зміцнювати нашу першу команду сильними футболістами. Ми знову ставимо перед командою задачу – вихід до Прем’єр-ліги. Керівництво клубу робить все можливе, щоб «великий футбол» прийшов до Чернігова, і щоб вперше в історії чернігівський клуб грав у Вищій лізі нашої країни і домігся права представляти Україну на міжнародній арені, в єврокубках.


В даний час, з певних причин, я проживаю за межами рідної країни. Щодо мене в Україні з метою обмеження мого бізнесу, а, можливо, і його захоплення, деякими псевдопатріотичними силами сфальсифіковано кримінальну справу. Мене підозрюють в участі в злочинах, до яких я не маю жодного відношення. У зв’язку з цим я вважаю, що поки я не повернуся до України і не буду повністю виправданий перед громадянами України, мені неправильно перебувати на посаді президента по-справжньому народного клубу. Тому я прийняв рішення піти з поста президента ФК «Десна» (Чернігів).


Одразу хочу запевнити всіх уболівальників, що наша адміністративна команда не залишає клуб, навпаки – ми будемо всіма своїми силами допомагати новому керівництву клубу, будемо брати участь у всіх проектах, пов’язаних з розвитком клубу і футболу в Чернігівській області.


Я сподіваюся, що незабаром повернуся до України, доведу свою невинуватість, буду жити і працювати на благо нашої країни та знову очолю наш рідний клуб".

Вважаю треба нагадати у чому його звинувачують:
Чебу з тітушками підозрюють у вбивстві активіста Юрія Вербицького
http://svoboda.fm/crime/adventure/247831.html