17 серпня 2017 18:42
7

Председатель Донецкой ОГА подтвердил готовность правоохранителей области к матчу ФК "Мариуполь" - "Динамо"

Керівник Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський надіслав сьогодні, 17 серпня, президенту Федерації футболу України Андрію Павелку листа, в якому інформує про готовність правоохоронців області до матчу 7-туру Чемпіонату УПЛ, який відбудеться в Маріуполі.

«Маріуполь є невід’ємною частиною соціально-економічного та спортивного, зокрема, футбольного, життя. Останнім часом місто переживає футбольний бум. Так, у вищій лізі чемпіонату міста беруть участь 16 команд, у першості міста серед юнаків представлено 27 команд. Два міські колективи виступають у вищій лізі ДЮФЛУ, ще один колектив – у чемпіонаті України серед аматорів, жіночий футбольний клуб грає в Першій лізі чемпіонату України. А справжнім флагманом міського футболу є ФК «Маріуполь»…», - йдеться в листі Жебрівського.

За словами глави Донецької ОДА, на даний час в Маріуполі та в області в цілому перебувають підрозділи Національної поліції України, Служби безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Збройних сил України, «які здатні забезпечити на належному рівні охорону громадської безпеки і порядку під час проведення Всеукраїнських та міжнародних змагань та вжити заходи щодо попередження і припинення можливих порушень».

«Я, як голова облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації, підтверджую, що ці підрозділи здатні забезпечити охорону громадської безпеки і порядку», - підкреслив Павло Жебрівський. Глава Донецької ОДА також нагадав, що на території Маріуполя та Донецької області регулярно проходить велика кількість футбольних матчів, де належно забезпечується безпека і для учасників змагань, і для вболівальників.

Мужики ну не позорьтесь! Ну памперсы берите в фан сектор . Я лично еду в Мариуполь ща день до игры - пообщаюсь с побратимами пойду на футбол. Кому взять памперсы - Киевляни и болпльщики ДК - пишите в личку. Я сепаров не боюсь, чего и Вам желаю
Областная администрация потому назодится в Краматорске, что логистика с Киевом, Харьковом и т.д. НОРМАЛЬНАЯ и только
Областная администрация потому назодится в Краматорске, что логистика с Киевом, Харьковом и т.д. НОРМАЛЬНАЯ и только
Прочитав ці "гарантії", а потім прочитав ось це: В Мариуполе диверсанты пытались подорвать одно из подразделений Нацгвардии http://www.ostro.org/general/society/news/531052/ Цікаво, а легіонерам Динамо наші новини хтось перекладає? Це як палити на діжці з бензином, коли кажуть, що не хвилюйся, закоркована добре. Капець :(
Почему же областная администрация находится в Краматорске?
... ці підрозділи здатні забезпечити охорону громадської безпеки і порядку» ...(с) - как же они, с.ки, плавно обходят вопрос о "Градах" и иже м ними !
Ну да, Павелка на стадион, главу области, главу ОБСЕ, полный стадион.... тогда может быть будет гарантия, ОБСЕ все таки ссутса