26 жовтня 2016 20:09
4

Андрей ШАХОВ: "Есть две вещи, в которых я не понимаю Реброва"

Сергій Ребров не є одноосібним винуватцем нинішніх проблем "Динамо".


Про це Gazeta.ua сказав заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов.

"Не в Реброві головна проблема "Динамо". Він став жертвою обставин. Є речі, які я не можу зрозуміти. Як можна ставити на Гладкого, який виявився не потрібний "Шахтареві", а "Динамо" його підібрало і зробило після відходу Теодорчика другим нападником?

Чи є претензії до Реброва? Швидше, нерозуміння, чому тренер, по-перше, говорить про брак мотивації - і ставить гравців, які недостатньо мотивовані. По-друге - недостатньо активно використовує динамівську молодь. Два роки - і треба міняти гравців. Не можна три роки грати одним складом. Навіть при Лобановському "Динамо" жодного разу тричі не ставало чемпіоном СРСР. Хоч це була інша команда, інший чемпіонат.

"Динамо" важливо посилитися конкретними гравцями. Не орендованими, а з повноцінним контрактом. Це необхідно. Напевно, президент це розуміє. Інша справа - фінансові можливості в цій ситуації", - вважає Шахов.


Помню, когда Рианчо уходили, Шахов самозабвенно всем растолковывал, что основная роль в чемпионствах Динамо как раз Реброва, а не испанца. Даже не обоих. Очень мудро, а , главное, предусмотрительно.
Люблю этих экспертов. Но почему они, такие умные, никого не тренируют?
мы постоянно "усиливаемся" вторыми, третьими и десятыми Месси. А из аренд я могу только Еременко и вспомнить, если честно. Так может все-таки есть смысл в аренде хороших игроков, которым нужна практика, раз у нас играть некому
Правда