20 травня 2016 16:44

Сергей МАКАРОВ: "Команда ПФЛ делает следущий шаг"

ПФЛ презентує План дій – систему тактичних змін та інструментів, яка дозволить вивести змагання на новий рівень.


СЕРГІЙ МАКАРОВ, ПРЕЗИДЕНТ ПФЛ: «Криза нас розділяє на тих, хто вірить і тих, хто не вірить. Ми розробляли стратегію і тактику наших дій в неідеальних - кризових умовах, для нас це – нові можливості. Ми стартуємо з самого дна, і якщо змогли в кризу зберегти лігу, клуби та змагання, то за стабілізації економічних

показників і оптимізації ризиків наші плани не втратять актуальності. Стратегічний шлях – це основа всіх наших управлінських рішень, він дозволяє нам визначати, що ми маємо і чого не маємо робити, уникнути спонтанності і перейти до системних дій. Стратегія та план дій є цілісною, єдиною системою, коли ідеї та цінності підтверджуються реальними діями та змінами».


СВІТЛАНА РИБАКОВА, МАРКЕТИНГ-МЕНЕДЖЕР ПФЛ:

«Ми пишаємось тим, що стали першою спортивною організацією України, що впроваджує і стратегічне, і оперативне управління: до цього це не було стандартів. Ми провели багато роботи, щоб збалансувати наші можливості з очікуваннями, і доклали максимум зусиль, щоб уникнути риторики. Це наша дорожна карта, максимально деталізована і прорахована. В її основі – знання, досвід та ідеї зацікавлених в розвитку футболу людей. Ми цінуємо небайдужість і чекаємо на конструктивну критику та ідеї, що допоможуть вдосконалити План дій».


ЄВГЕНІЙ МОРОЗ, НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ ПФЛ:

«План дій – наш наступний крок на непростому шляху виходу із кризи і створення комерційно привабливого футбольного продукту. Він дозволяє зробити діяльність ліги більш прозорою, зрозумілою і цілісною.Ми презентуємо своє бачення. Це реальні кроки що дозволять нам збільшити відвідуваність змагань та зробити їх привабливими. Ми запрошуємо до його обговорення всіх тих, хто разом з нами бажає зробити змагання привабливішими та яскравішими».


Нам важливо знати Вашу думку. Ми завжди готові вдосконалюватись. Чекаємо на критику та ідеї впродовж травня на [email protected]. Ваші відгуки та небайдужість є дійсно цінними.