12 травня 2016 22:49
3

Ультрас "Динамо" о своих отношениях с фанатскими движениями других клубов

Ультрас "Динамо" на своей официальной странице в Facebook о своих отношениях с фанатскими движениями других клубов.


"Останнім часом на фанатських ресурсах в мережі Інтернет, та й на секторі можна почути запитання про стосунки нашого руху із фанатами польського клубу «Хутнік» з Нової Хути (це один з районів Кракова).


Аби одразу зняти усі питання, доводимо до відома усіх зацікавленних осіб – все, що існує між нашими рухами – особисті стосунки груп людей з обох боків. Друзями всього біло-синього руху є лише три рухи - «Дніпро», «Карпати», та «Жальгіріс». З рештою клубів з інших міст, та навіть країн, є виключно особисті стосунки , які не поширюються на весь рух.
Аби в подальшому не виникало зайвих розмов та непорозумінь, лідери WBC порадилися між собою, та вирішили наступне:
1) Не виробляти, не продавати та не поширювати, не вдягати на сектор спільний з іншими клубами або рухами «стафф» (футболки, «рози», стікери і т.п.).
2) Не створювати в Інтернеті, в соцмережах ресурси із використанням назв «Динамо» Київ, «Ультрас Динамо», WBC, фанати «Динамо» і подібних до них, та назвами інших клубів або рухів. Існуючі ресурси мають бути перейменовані або закриті (на розсуд їхніх власників).
3) Не малювати “спільні” графітті

Дані рішення не поширюються на дружні нам рухи (“Дніпро”, “Карпати”, “Жальгіріс”).
Також нагадуємо, що будь-яка участь у фанатських турнірах, акціях, зустрічах та інших подібних заходах від імені руху “Динамо” має бути погодженою з лідерами руху. Будь-які текстівки та банери на адресу інших клубів та рухів, також мають узгоджуватися.
Водночас, не існує обмежень на особисте спілкування з фанатами інших клубів.

З повагою, WBC".
А как же Партизан?..
Впервые про Жальгирис слышу. А чем так они дружественны?
Сховати
Серджо, дружественны тем, что когда то на матче в Вильнюсе намечался махач, но когда фанатов разделяло 50-100 метров, то ребята поняли, что то, что скандирует Киев и то что скандирует Вильнюс до боли схоже. Вот так вот на фразе: "Смерть москалям", вместо махача зародилась новая дружба