25 березня 2016 17:22

Никита КАМЕНЮКА: "После дебюта в сборной принимал поздравления от Малышева, родных и близких"

Матч проти збірної Кіпру виявився дебютним відразу для п’ятьох футболістів збірної, серед них і захисник луганської «Зорі» Микита Каменюка. Після матчу Микита не стримував посмішок та навіть зробив пам’ятний знімок на фоні однієї з численних фотографій на стадіоні «Чорноморець», на якій його зображено в ігровому моменті з футболістом тамтешнього клубу. Вже в літаку прес-служба ФФУ поспілкувалася із захисником луганської «Зорі».


- Микито, вітаємо Вас з дебютом. Розкажіть, що Ви відчували, коли вийшли на поле одеської арени?


- Емоції зашкалювали, було надзвичайно приємно вийти на поле та дебютувати за головну команду країни (посміхається). Я чекав цього моменту, і щасливий, що він настав.


- Що Михайло Іванович сказав Вам перед виходом на поле?


- Сказав, щоб я зіграв на своїй позиції, там ніяких додаткових пояснень не потрібно було робити.

- Хто Вас першим привітав після фінального свистка?


- Відразу після матчу мене привітав Максим Малишев. Я ж, у свою чергу, привітав його, адже цей матч став першим і для нього. Потім вже почалися дзвінки від рідних та близьких. Усі вітали, було дуже приємно!

- Що можете сказати безпосередньо про матч із Кіпром?


- Гра була доволі складною та нервовою. Вийшло так, що ми забили лише одного разу, хоча моментів було вдосталь, щоб збільшити перевагу в рахунку та забезпечити більш спокійну кінцівку гри.

- Що можете сказати про підтримку вболівальників в Одесі?


- Мені сподобалося! Ми відчували підтримку трибун.

- Наступний матч проти Уельсу відбудеться вже за декілька днів. Що можете сказати про цю збірну?


- Готуючись до матчу проти Кіпру, ми дивилися їх гру з Уельсом і акцентували увагу на грі найближчих суперників. Ну а зараз вже сконцентруємось на британцях. Очікуємо цікавий матч. Зараз ще розберемо нашу гру та будемо готуватись до наступного матчу, в якому ми знову-таки розраховуємо на перемогу. Користуючись нагодою, хочу запросити вболівальників прийти на стадіон, аби підтримати нас, а ми, у свою чергу, спробуємо віддячити їм гарною грою та присвятимо їм свою перемогу.