10 березня 2016 16:23

Контрольный матч. "Динамо-2" - "Кайсар" (Кизилорда, Казахстан) 1:1

Третій матч на контрольному зборі в Туреччині пройшов для «Динамо-2» в напруженій боротьбі.


Суперником «біло-синіх» став «Кайсар» з Кизилорди, який ще в сезоні 2015 виступав у Прем'єр-лізі Казахстану. До речі, вона має формат, схожий з тим, який у наступному сезоні буде застосований в Україні – 12 команд з наступним розподілом на дві шістки.


Правда, «Кайсар» не здобув щастя ні на першому етапі, у боротьбі все ж посівши останнє, 12-е місце, ні серед найгірших шести команд у турнірі за виживання, так і залишившись на дні турнірної таблиці.


Однак, у будь-якому випадку матч з командою рівня вищої ліги був хорошою перевіркою для «Динамо-2», що і довела сама гра. У вечірній зустрічі, на відміну від ранкової проти «Кирану», Вадим Євтушенко покладався на більш досвідчених виконавців, дехто з яких грає у команді вже не один сезон.


У поєдинку було забито лише два голи. «Біло-сині» пропустили у середині першого тайму і довго не могли зрівняти рахунок. Врятуватися від поразки вдалося аж на передостанній хвилині гри. Це зробив Полегенько, відправивши м'яч у ворота з подачі Трояновського.


Контрольний матч


«Динамо-2» - «Кайсар» (Кизилорда, Казахстан) – 1:1


Склад «Динамо-2»: Камінський – Трубочкін (к), Братков, Скидан, Акубардія – Цибульник (Головко, 81) – Полегенько, Ісраїлов (Немтінов, 74), Жикол (Нагорний, 67), Трояновський – Зубков.


Гол у динамівців: Полегенько (Трояновський, 89).