10 березня 2016 16:10

Контрольний матч. "Динамо-2" - "Киран" (Шимкент, Казахстан) 3:1

У середу, 9 березня, «Динамо-2» зіграло другий контрольний матч на тренувальному зборі в Туреччині.


Динамівцям протистояла команда першого дивізіону чемпіонату Казахстану, яка посіла в сезоні 2015 сьоме місце – «Киран» з Шимкенту.


«Біло-сині» зі стартових хвилин володіли перевагою – у першій половині тайму Немтінов і Шарило виходили на рандеву з воротарем. А на 26-й хвилині наші хлопці втілили свою перевагу в гол – з передачі Немтінова рахунок у грі відкрив Мочуляк.


На самому початку другого тайму динамівці забили другий гол. З ударом Ковбаси після флангової передачі Мочуляка голкіпер «Кирану» впорався, однак на добивання встиг Шарило і відправив м'ячдо сітки воріт.


По завершенні години гри казахи відіграли один гол, реалізувавши кутовий. Але кінцівка була повністю за нашою командою. На 84-й хвилині з передачі Ісраїлова гол забив Ковбаса, який відіграв повний матч. А на останній хвилині Ісраїлов міг стати автором ще одного гольового пасу, а рахунок міг стати розгромним, однак Трояновський, вийшовши сам на сам з воротарем, послав м'яч у штангу.


Контрольний матч


«Динамо-2» - «Киран» (Шимкент, Казахстан) – 3:1


Склад «Динамо-2»: Волинець – Гусін, Головко (Скидан, 73), Дмитренко (Братков, 73), Мазур (Трубочкін, 73) – Нагорний (Цибульник, 73) – Ковбаса, Жикол (Акубардія, 28, Полегенько, 60), Мочуляк (Трояновський, 73), Немтінов (Ісраїлов, 73) – Шарило (Зубков, 73)


Голи: Мочуляк (26, гольовий пас – Немтінов), Шарило (51), Ковбаса (84, гольовий пас – Ісраїлов).