5 березня 2016 12:57
8

Роналду: "Мой уровень не падает в течение 10 лет"

Нападающий сборной Португалии и мадридского «Реала» Криштиану Роналду заявил, что выступает на высоком уровне в течение последних десяти лет.


«Талант — это масса тяжёлой работы. Думаю, что последние 10 лет я нахожусь на одном уровне, который не падает. Моя мотивация — победы и трофеи „Реала“. Это куда важнее личных наград», — приводит слова Роналду 101 Great Goals.


Роналду является трёхкратным обладателем «Золотого мяча», четырежды становился лучшим бомбардиром и обладателем «Золотой бутсы».

ето он так думает)
ето он так думает)
То поцілуй сам себе в ...!
Сховати
Козак, і що ж він такого сказав, що така негативна реакція? Він щодня працює над собою, він один з найкращих гравців світу, і, до того ж, хороша людина, яка не шкодує гроші і допомагає хворим дітям, при цьому бажає залишатись інкогніто.
Сховати
Tyrant,
Негативна реакція в тому, що від страдає нарцисизмом! В нього в житті головне слово - "Я". То, що йому Бог дав талант і він тяжко працював щоб його розвиниту - звичайно респект!
А от звідки ти знаєш яка він людина? Якщо він все робить інкогніто - звідки тобі відома така інформація?
Діло в тому, що Христя нічого не робить щоб не самопропіаритись!
Сховати
Козак, тебе не пох чем он страдает??! он лучший на ровне с месси на сегодняшний день в мире!!
Козак, тебе не пох чем он страдает??! он лучший на ровне с месси на сегодняшний день в мире!!
Козак, в нього доля таланту, все решта - тяжка робота. Ну а щодо того, яка він людина, то прочитайте в інтернеті скільки він всього зробив, бажаючи залишитись інкогніто, і подумайте, скільки ще його вчинків залишились в секреті. Але всім цікаво одне - яка в нього орієнтація і в яких клубах він гуляв вночі.