7 грудня 2015 10:25

Владимир МАЗЯР: "За "Динамо" нам забил футболист, который стоит как вся наша команда вместе со мной"

Головний тренер дніпродзержинської «Сталі» Володимир Мазяр дав ексклюзивне інтерв’ю програмі «ПроФутбол» на каналі 2+2:


«У команді є різні футболісти. Когось треба погладити, а когось навпаки в рукавицях тримати. Коли ми на футбольному полі, то я для них цар і Бог, можна сказати. Вони мають виконувати все, що я говорю. Після тренування, або коли гра закінчилась, ми всі друзі.


Без емоцій, без фанатизму до гри, не буде результату. Без емоцій навіть неможливо яму викопати. Без емоцій жити не можна.


Кварцяний, то є Кварцяний. Якщо мене з ним порівнюють, то не тільки по емоціях, а із-за того, що наша команда також намагається віддаватись так на футбольному полі, як команда Віталія Володимировича.


З Ігорем Йовічевічем поговорили на високих тонах під час матчу, потім вже стояли спокійно розмовляли. Мені сподобались його слова після матчу, що цей інцидент – це всього лиш емоції, без них неможливо уявити футбол. Неможливо, щоб тренер байдуже стояв.


Трішки нам не вистачає індивідуальної майстерності. Треба ж розуміти, що за киян нам забиває футболіст, який коштує як вся наша команда разом зі мною.

В дитинстві я дуже вболівав за «Динамо» (Київ), фанатично просто. Коли «Динамо» ще грало в чемпіонаті Радянського Союзу в мене був зошит, де я записував всі ігри.


На даний момент ми здатні зараз здобувати результат лише за рахунок виконання, самовіддачі, концентрації, дисципліни. Дисципліна йде на першому місці.


Ніколи в житті не скажу, що треную слабких футболістів. Я можу тільки сказати, що треную найсильнішу команду, найсильніших футболістів. Футболістом я і сам був, то є людина в якої багато своїх тарганів у голові, яких потрібно заставити працювати на одне ціле».