10 листопада 2015 21:46
4

В Украине появится еще один клуб - "Ивано-Франковск"

Cьогодні, 10 листопада, в залі засідань Івано-Франківської ОДА на засіданні Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу було прийнято рішення про відродження місцевого футбольного клубу.


"Сьогодні бюджет наповнений. Нам треба на відновлення і реалізацію футболу в області 7-10 млн грн, то не є великі гроші. Я це знаю, бо бачу бюджет, як міської ради, так і обласної. Хто хоче працювати – долучайтесь. роботи вистачить всім, на громадських засадах – 100%", - заявив голова ІФФФ Тарас Клим.

Як інформує Stanislavske.tv, для створення професійного футбольного клубу міста пропонується назва ФК "Івано-Франківськ", але ця назва не є остаточною – якщо у когось будуть інші запропоновані назви, то створиться конкурс щодо назви та символіки майбутнього клубу.

Початок ліцензування та переатестації нового клубу голова ІФФФ просить перенести із завтрашнього дня і на 30 календарних днів.


Сьогодні бюджет наповнений. Нам треба на відновлення і реалізацію футболу в області 7-10 млн грн, то не є великі гроші. Я це знаю, бо бачу бюджет, як міської ради, так і обласної.
------------------------------------------------
с какого профессиональный клуб должен финансироваться из городского или областного бюджета??? денег там хватает? так есть куча других сфер для их применения

не стоит пример с России брать
Было же Прикарпаття раньше, почему бы не возродить?
Ну уровня чемпионата области бюджет должен по идее потянуть...
Головне, щоб не ФК "Спартак"