15 вересня 2015 11:49

Стартует продажа билетов на матч Македония - Украина

У середу, 16 вересня, стартує продаж квитків на матч кваліфікації чемпіонату Європи 2016 року між національними збірними командами Македонії та України, який відбудеться 9 жовтня на стадіоні «Філіпп ІІ Македонський» у Скоп’є.


Вболівальники, які бажають підтримати головну команду країни у матчі проти збірної Македонії, можуть у період з 14 по 30 вересня, замовити та викупити квитки на сайті www.ufi.com.ua.

Умови продажу квитків:

- на один аккаунт можна замовити не більше 10 квитків;

- тривалість бронювання – 48 годин з моменту оформлення замовлення;

- спосіб оплати – електронні платежі: картка Visa/MasterCard, сервіс Webmoney, за допомогою терміналів України при підтримці Webmoney;

- квитки продаються лише певної категорії. Сектор, ряд та місце можуть відрізнятися від замовлених квитків на сайті, але всі місця будуть знаходитися поруч;

- отримати перепустки на матч Македонія - Україна, придбані через сайт, можна в офісі Федерації футболу України після 28 вересня. Точну дату та час отримання буде повідомлено додатково шляхом відправлення інформації на електронну адресу замовника. Можлива відправка квитків в інше місто (лише в межах України) за рахунок покупця. У такому випадку потрібно заповнити формуляр та відправити його на [email protected]. За кордон квитки не відправляються.

- квитки поверненню та обміну не підлягають.

Вартість одного квитка в сектор 11 для українських вболівальників становить 150 грн. Сума в національній валюті вказана з урахуванням вартості адміністративних витрат, витрат на відправку квитків з Македонії до України, придбання валюти та комісії банку на переказ коштів.

Також звертаємо увагу, що Македонія є безвізовою країною для громадян України. Тож, аби підтримати синьо-жовтих у боротьбі за путівку до фіналу Євро-2016, достатньо лише придбати квиток на матч Македонія – Україна та вирушити до міста Скоп’є!