27 січня 2015 03:07

"Карпаты": по поводу приобретения Голодюка и Ксенза никто не обращался

Сьогодні, 26-го січня, деякі інтернет-ЗМІ розтиражували неправдиву інформацією про те, що футболісти «Карпат» Олег Голодюк та Павло Ксьонз буцімто були без п’яти хвилин гравцями ФК «Дніпро», однак через, цитуємо, «завищену трансферну вартість так і не оформлять свій перехід до дніпропетровського клубу».

Як відомо, ФК «Карпати» вкрай рідко вдається до реагування на різноманітні чутки та домисли з боку тих ЗМІ, що у гонитві за рейтингом не гребують розповсюдженням вигаданої та неперевіреної інформації. Однак через особливий «апетит» таких видань до теми майбутнього цих гравців офіційно повідомляємо:

• до ФК «Карпати» з питаннями щодо купівлі трансферних прав на цих футболістів у нинішнє міжсезоння не звертався ані «Дніпро», ані жоден інший клуб і, відповідно, не вів жодних переговорів на предмет їхнього переходу.

Таким чином Олег Голодюк та Павло Ксьонз, в яких укладено довгострокові контракти із «зелено-білими», залишаються футболістами львівського клубу і разом партнерами продовжують підготовку до старту другої частини чемпіонату України з футболу.