9 листопада 2014 17:33

Александр МЕЛАЩЕНКО: "Динамо" должно обыгрывать "Карпаты"

Сьогодні у Львові відбудеться центральний матч 12-го туру Прем’єр-ліги, водночас, це протистояння є одним із ключових усього чемпіонату – "Шахтар" поміряється силами із "Дніпром". Наразі дніпропетровці випереджають "гірників" на 4 пункти.

Лідер Прем’єр-ліги київське "Динамо" прийматиме львівські "Карпати". Про матчі за участі лідерів ми розпитали у екс-гравця "Динамо" та "Дніпра" Олександра Мелащенка.

- Олександре Петровичу, у кого сьогодні симпатичніша гра – в "Шахтаря" чи "Дніпра"?


- Якщо брати по чемпіонату України, то обидві команди приблизно рівні. Якщо ж судити по єврокубках, то симпатичніше виглядає "Шахтар". Сьогодні усе залежатиме від настрою футболістів. "Гірники" в чемпіонаті України із чотирьох останніх ігор три програли. А ось в Лізі чемпіонів за два матчі забили 12 голів. Якщо в донеччан буде такий же настрій, як на єврокубки, то у них будуть кращі шанси на перемогу.

- Як гадаєте, в чому причина такої великої кількості, як для "Шахтаря", осічок в чемпіонаті? Вони чисто футбольні чи навколо футбольні?

- Хто його знає… Можливо, через те, що вони не грають у себе вдома. Ще, мабуть, проблема в настрої команди. Не налаштувалися на матчі і отримали три поразки. Окрема історія із матчем проти "Динамо", кияни зараз в хорошій формі.

- Що скажете про теперішній "Дніпро"?

- Зараз не той "Дніпро", що був у минулому сезоні. Матч із "Шахтарем" пропускає Руслан Ротань. Важко без нього буде. Взагалі, поки-що дніпропетровцям не вдається знайти свою гру.

- У "Динамо" не мало би виникнути проблем із "Карпатами"?

 
- Повинно "Динамо" обігрувати "Карпати". Кияни показують хорошу гру. Головне, аби відповідно налаштувалися на матч. А якщо вийдуть з опущеними руками, то результат протистояння важко буде спрогнозувати.