4 вересня 2014 12:50

Юрий ЛЕНЬ: "Ребров присутствует не только на матчах U-19, но и на тренировках"

Тренер «Динамо» U-19 Юрій Лень прокоментував розгром його підопічними «Волині» (5:0) і розповів про взаємодію в системі підготовки молодих футболістів динамівських команд:

- Я б не сказав, що наш суперник був слабким. У минулому турі вони переграли «Карпати», яким ми з свою чергу поступилися 2:1 у Львові. Бойовита Команда. По-моєму, динамівці U-19 програли в минулому сезоні 1:5. В першу чергу я вдячний хлопцям за самовіддачу і настрій. У грі спрацювали ті моменти, над якими ми працювали, весь цей тиждень, зокрема стандартні положення.

На жаль, надмірне бажання трохи нівелювало якість гри. Скажімо так, я не то що, зовсім незадоволений, а скажу, що прогрес вже в тому, що хлопців не потрібно пробивати на характер. Самовіддача була на належному рівні. Весь тиждень під час тренувального процесу ні до кого не було ніяких претензій по настрою. Ось це все і вилилося в результат на футбольному полі. Є, звичайно, брак у передачах і контролі м'яча, але над цим ми будемо працювати.

Сергій Ребров присутній не тільки на матчах U-19, а й на тренуваннях. Хлопці розуміють, що він дає можливість молодим футболістам проявити себе. Для того щоб проявити себе потрібно багато працювати. Плюс важливим було і те, що спостерігає за матчами іспанський тренер Вісенте Гомес. Він дуже розумний наставник. Це не лестощі, це об'єктивний факт. Для молодих гравців це той стимул плюс їх бажання, який, як говориться, у вигляді українізації позначиться на нашій команді.