8 травня 2014 15:29
3

Ответ Палкину: Ультрас "Шахтера"! Журналист Андриюк! Кто в списке "Шахтера" и "Донбасс-Арены" - следующий?

Кореспондент "Профутболу" готовий розвіяти ореол "заангажованості" та "цинічності", який йому приписує Сергій Палкін.

А ви знаєте, мені навіть приємна така увага користувача соцмережі "Сергей Палкин". Бо чимдалі, тим більше переконуюся в своїх підозрах, що користувач соцмережі "Сергей Палкин" і генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін - одна і та ж особа! Майже 5 тисяч підписників у соцмережі, цитати користувача "Сергей Палкин" розлітаюся за лічені секунди, після їхньої появи у віртуальній мережі.

От і цього разу, завдяки користувачу соцмережі "Сергей Палкин" багато українців, футбольних глядачів і просто шанувальників програми "Профутбол" дізналися, що сюжети в цій програмі робить не лише і виключно - Ігор Циганик. Є в програмі "Профутбол", виявляється, і журналісти.

Такі як Костянтин Андріюк, наприклад і його колеги! І сюжети вони роблять, і статті пишуть. А коли пишуть, не соромляться підписуватися своїми іменами та прізвищами! Як, ось наприклад, зробив Костянтин Андріюк, виклавши своє бачення у стосунках ФК "Шахтар" із вболівальниками міста Донецьк. І сформулював же Андріюк, як йому здалося, чіткі питання, на які і досі сподівається отримати, бажано - прямі та відверті відповіді. Сподівається. . .

Взагалі, і відповідати користувачу соцмережі "Сергей Палкин", повірте, і особливого бажання немає. Є бажання нагадати про чіткі питання від програми "Профутбол" у запиті на інтерв'ю! Для гендиректора ФК "Шахтар" Сергія Палкіна, на який останній досі не реагує! Ніяк!!!

Але якщо вже віднайшов користувач соцмережі "Сергей Палкин" "зангажованість" та "цинізм" у сюжеті Костянтин Андріюка, то як тут не прокоментувати його пункти "обвинувачення".

ТЕКСТ СЮЖЕТУ:
" І якщо гравці "Шахтаря" на це неспроможні за них це зробить екс-партнер. У бразильську триходівку Ілсіньо-Тейшейра-Адріано втрутився Іщенко. Автогол, 1:0, політ у цьому протистоянні - нормальний".

Так, згідно з офіційним протоколом матчу, гол записано на Луїса Адріано. І я готовий визнати свою помилку! Я наголошую на слові - "ПОМИЛКА". І не соромлюся визнавати це! Як і не соромлюся додати, що при детальному і сповільненому повторі моменту із забитим голом, складається враження, що м'яч влучив у руку форварда "Шахтаря". А якщо так, то і гол забито із порушенням правил! От тільки цей момент чомусь проігнорував у своєму повідомленні користувач соцмережі "Сергей Палкин".

ТЕКСТ СЮЖЕТУ:
" І була би цього вечора - всеоб'ємна і всезагальна ейфорія, якби не відвідуваність. Якою так традиційно любить пишатися керівництво "Шахтаря".

Тут взагалі коментувати нічого! Якщо користувач соцмережі "Сергей Палкин" вважає, що журналісти повинні викладати матеріали, згідно його власних думок, переконань і стандартів - ласкаво просимо! Редакційний e-mail і будь-які канали зв'язку з програмою "Профутбол" - у традиційному відкритому доступі. Він може надіслати свої побажання, як це частенько роблять різноманітні глядачі нашої програми, а програма "Профутбол" обіцяє - не залишити це поза увагою!

ТЕКСТ КОРИСТУВАЧА СОЦМЕРЕЖІ "СЕРГЕЙ ПАЛКИН": "Журналист 2+2: "Шахтер" не ответил на журналистский запрос от передачи "Профутбол".

А це вже хочу зауважити, НЕ текст сюжету журналіста - Костянтина Андріюка. Це текст на студії, після сюжету, ведучого - Ігора Циганика, з яким таки вирішив ототожнити Костянтина Андріюка - користувач соцмережі "Сергей Палкин".

А ось далі вже починаються цікаві речі! Користувач соцмережі "Сергей Палкин" запевняє, мовляв темою запиту на інтерв'ю стало ВИКЛЮЧНО питання недопуску фанів ФК "Металург" Донецьк 19.04.2014 перед матчем "Шахтар"-"Металург" Донецьк на трибуни "Донбас-Арени". Я змушений повторитись і вкотре продемонструвати запит програми "Профутбол" зі списком питань не лише на тему фанів ФК "Металург" Донецьк. Запит, який я особисто відправив того ж дня, на e-mail, на затвердження своєму безпосередньому керівнику - Степану Щербачову і той з ним ознайомився, після чого - затвердив для відправлення! Запит, який я особисто відправляв, саме факсом, попередньо уточнивши номер факсу приймальні гендиректора "Шахтаря" Сергія Палкіна у працівниць тієї ж приймальні! Якщо користувач соцмережі "Сергей Палкин" не готовий це визнати - його особисте право!

І одразу ж користувач соцмережі "Сергей Палкин" додає, мовляв дав - ВИЧЕРПНУ відповідь на цю тему ще 23 квітня! Зізнаюся, мені довелося пошукати на його сторінці цю відповідь і таки дійсно я її знайшов! Не в окремому повідомленні, а в - коментарі!!! В коментарі, на запитання одного з користувачів!

Але знаєте, вичерпності я там і близько не побачив! Як не побачили її і вболівальники ФК "Металург" Донецьк, які досі чекають бодай повернення грошей! За квитки, якими їм не дозволили скористатися працівники "Донбас-Арени". А це не так складно виправити. Простим телеінтерв'ю! Віч-на-віч! І нехай телекамера та подальший ефір нас розсудять!

А може тому користувач соцмережі "Сергей Палкин" пропонує відсторонити журналіста - Костянтина Андріюка від роботи на матчах "Донбас-Арени", бо той перед матчем - "Шахтар"-"Іллічівець" компанії одного із фанів донецького "Металурга" допитувався у безлічі представників стадіону - хто, чому і з яких причин, не пустив близько 45 вболівальників, із квитками на руках, на трибуни, кілька тижнів тому? Допитувався безуспішно! Докази - є, які будь-якої миті готові до оприлюднення!

А може тому користувач соцмережі "Сергей Палкин" так детально розбирає сюжет Костянтина Андріюка, щоб відволікти увагу від статті-роздумів Андріюка, де той ставить чіткі і конкретні запитання? Про крики "Беркут", "Беркут"!", про освистування виконання гімну України трибуною ультрас ФК "Шахтар" і про вибіркове правосуддя до тих же ультрас, з боку ФК "Шахтар".

А може тому ФК "Шахтар" і "Донбас-Арена" не пустили вболівальників ФК "Металург" Донецьк на трибуни, як зізнаються неофіційно самі ж вболівальники, через їхню проукраїнську позицію? Бо співали ультрас ФК "Металург" Донецьк цієї весни, на своєму стадіоні, неодноразово гімн України і усіляко демонстрували позицію - за єдину Україну! Наголошую - це всього лиш чутки, які може розвіяти, ну наприклад, - гендиректор ФК "Шахтар" Донецьк Сергій Палкін. Чи можливо президент клубу - Рінат Ахметов?

А щодо журналіста програми "Профутбол" - Костянтина Андріюка, так користувач соцмережі "Сергей Палкин" виявляється його лише РЕКОМЕНДУЄ відсторонити від висвітлення матчів на "Донбас-Арені"!

Зі свого боку, утримаюся від будь-яких рекомендацій! Особисто я, вважаю за належне - діяти! І в пошуках правди, як ось з вболівальниками ФК "Металург" Донецьк - брати інтерв'ю в обох сторін теми, яку висвітлюю! Вболівальники ФК "Металург" Донецьк вже висловились! Слово, за гендиректором ФК "Шахтар" - Сергієм Палкіним! Інакше журналіст - Костянтин Андріюк знову ризикує, на підставі чиїхось власних міркувань, дістати віртуальне Інтернет-тавро - "заангажованості" та "цинічності" Як мінімум у частини з, майже 5-ма тисячами підписників користувача соцмережі "Сергей Палкин"!

З повагою, журналіст програми "Профутбол", який вміє визнавати свої помилки і готовий розвіяти ореол "заангажованості" та "цинічності" - Костянтин Андріюк!

Да не виноватый Палкинд! Это его татарский папа так дрочит!
Файно, з іронією! А палкін, а шо Палкін,..., Палкін, як Палкін.
Почему бы в ответ не ПОРЕКОМЕНДОВАТЬ отстранить Палкина?