26 вересня 2013 16:15
3

Задавайте вопросы Андрею Насмачному в видеовстрече "ПроФутбол"

Телеканал «2+2», програма «ПроФутбол» та команда «ТСН Проспорт» розпочинають серію Відео зустрічей «ПроФутбол», в яких пропонують глядачам в режимі реального часу за допомогою веб-камери поспілкуватися із футбольними гостями.

Шанувальники футболу, журналісти, та усі, кого цікавить український футбол, мають можливість поставити своє питання, перебуваючи у зручному для них місці, та отримати відповіді наживо.

Відеозустрічі дозволять її учасникам не тільки чути, але й бачити один одного. Футбольні експерти знатимуть, з ким вони спілкуються та на чиї питання відповідають.

Наступного понеділка, 30 вересня, о 19:00 Андрій Несмачний, один із найбільш яскравих футболістів «Динамо» та екс-гравець збірної України, спілкуватиметься з глядачами та слухачами, які приєднаються до відеоконференції у Google+ на сторінці +ТСН ПРОСПОРТ.

Ознайомитися з інструкцією, як стати учасником онлайн-зустрічі, можна на офіційному сайті каналу
«2+2»
.

Модератором зустрічі виступатиме Роман Бебех. Пряму трансляцію у понеділок о 19:00 можна буде переглянути тут.

Не зволікайте, реєструйтеся в Google+, додавайте сторінку +ТСН Проспорт у свої кола та поставте Андрію Несмачному питання з хештегом #профутбол!

Отличные болельщики! Болейте за свой двор в таком случае!
В штаб не подавал кандидатуру??
Думаю, просто жаль потраченного времени на вопросы а тем более полный бред в ответах этого бракодела( Вида и то меньше "обрезается" чем этот эксперт Профутбола)