4 вересня 2013 00:34
6

Все билеты на матч Украина - Сан-Марино во Львове проданы

6 вересня у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбудеться міжнародний кваліфікаційний матч на Кубок світу ФІФА 2014 в Бразилії між національними збірними командами України та Сан-Марино.

Як розповів Ярослав Грисьо, голова Львівської обласної Федерації футболу України, станом на сьогодні квитків на матч вже немає. Додаткових траншів також не буде.

«Команда Сан-Марино прибуде до Львова 4 вересня та розміститься в готелі «Леополіс». Збірна України планує прилетіти до Львова 5 вересня. Команда буде проживати в готелі «Дністер», - додав Ярослав Грисьо. 

Милицию на них, гадов, натравить - глядишь и поубавилось бы барыжье племя...
Сховати
Милиция скорее их и крышует.
100% привіт баригам, щодо Києва то буде всі 200...
Сховати
перепрошую щодо Києва, не "буде", а тижні 2 як нема адекватних квитків (800грн. лише, де нічого не видно з місць- ВІП (бугаага)). Не шкодую що придбав заздалегідь "абонемент" на Ізраїль та Англію, хоч на Ізраїль і не ходив. З.і. А бариг на стадіоні Лобановського декілька разів добре надавали по пикам, потім вони вже обережніше парили квитки. З.і.і. Адміністрації республіканського чи як його там зараз ( :) )- Привіт!
Сховати
Тоже взял абонемент, еще в июле. Черный рынок был и будет всегда, такое есть и в США (NHL, NBA). Но процент продаваемых билетов с рук, там, мизерный. У нас же, выносят по полсектора, это всем известно...бандиты, что сказать.
Сховати
есть 2 билета