14 грудня 2012 00:10
9

Мхитарян перейдет в "Барселону"?

Не секрет, что футболист национальной сборной Армении Генрих Мхитарян своей блестящей игрой привлек к себе внимание европейских гранд-клубов.

Ранее сообщалось, что футболистом национальной сборной Армении и донецкого «Шахтера» заинтересованы лондонские клубы «Челси» и «Арсенал», итальянские «Милан» и «Фиорентина» и немецкий клуб «Бавария».

И вот, как сообщают испанские СМИ, услугами армянского футболиста стали интересоваться в городе Барселона. Руководители команды, возглавляемой Тито Вилланова считают, что Генрих своими качествами соответствует их команде и может очень быстро освоить стиль игры лидера первенства Испании.

Источник также отмечает, что Генрих прекрасно подготовлен технически и способен организовать быстрые атаки, что высоко ценится со стороны тренерского штаба «Барсы» и его рассматривают, как игрока, способного сменить Хави и Фабрегаса.

Ожидается, что каталонцы сделают официальное предложение «Шахтеру» уже в ближайшее время в течение трансферного окна и попытаются приобрести трансфер Мхитаряна к будущему лету, для того, чтобы футболист сумел помочь команде в турнире Лиги Чемпионов.

Ха-ха)) Последнее предложение в тексте, насчет помощи Барселоне в ЛЧ, заигранного за другой клуб игрока, полностью дает понимание серьёзности этой новости...
А потім Ахметов при поверненні Генріха буде інтригувати всіх приходом футболіста топ-рівня. А взагалі жалко його, толковий пацан, йому б зимою втікти в норм клуб з тієї шакалівні. Бо ще 1-2 сезона і зіпсують щирого і веселого хлопця, сирна вкусить і стане він підлим симулянтом-падлюкою :) Але ж кроти нікого мирно не відпускають, змаринують, відпрацюють на розхідники футболіста, і буде таке зомбі без вибору, як ілсіньйо.
Сховати
Я на рахунок твого виразу:"А взагалі жалко його, толковий пацан, йому б зимою втікти в норм клуб з тієї шакалівні..."Ти маєш на увазі нормальний клуб, це який? Не великий чи це клуб Європи, котрий знаходиться на березі Дніпра? І по друге, на рахунок гравців, кто й куди не відпускає...Багато клубів світу, які ставлять перед собою завдання не такі як у Балканських країнах-випихують своїх гравців, тим більш найкращих? У кожного гравця у контракті прописані відступні, за які він може покинути команду! Чому тоді Рома Єрьоменко не пішов до Рубіну за мільони так за півтора? Чому тоді , тих же Рубенів та Велозу , які непроти піти з клубу - не відпускають? Протиріччя , і тільки вони бачаться у вашому коменті...
Сховати
Натяк про Динамо: Мхітарян гравець не нашого плану, зараз бачиться ставка на атлетизм і улюблену гру ВКДК на контр-атаках з боку Блохіна. Яке протиріччя мається на увазі??? З маринуванням футболістів і їх невідпусканням Динамо ніколи не страждало, було бажання гравця і іншого клубу - і ІМС завжди йшов на зустріч. І це правильно, якщо лижі вже намилені - яким би професіоналом не був футболіст, він вже не гратиме, як грав, вмирає мотивація і бажання. Про бажання того ж Рубена з Велозу покинути Київ - що за дурня??! Вони наперебій кажуть про свої перспективи в Динамо, про турнірні обставини весняної частини, про бажання грати і бути основними. Це приснилось Вам, чи як?))) Наразі з новачків лише про Рафу йдуть реальні слухи про його демарш, і то лише СЛУХИ, в той час як сам футболіст їх не коментує, на відміну від декількох гравців кротів, які явно бажають втікти в інший клуб, а їм не дають добро. Добре це чи погано для самого клубу - покаже час. Як на мене, насильно мил не будешь, треба поважати бажання гравців, які так багато віддали грі і клубу. Так що не пишіть вигаданих нісенітниць, тим паче коли вони ну взагалі "ниочем"!!!
Сховати
Олексій! Ну це, як кажуть, всяк кулик своє болото хвалить! Я мав на увазі, насамперед , що продавати гравця , який хоче піти , але за нього не дають потрібні гроші - річ несерьозна! І не один поважаючий себе клуб не буде продавати гравця за безцінь , коли витрати на нього , чи купівля були в рази більше! Якщо у контракті гравця є пункт, у якому прописані відступні - то про яку клитину в Шахтарі йде мова? Та й на моє запитання стосовно Єрьоменка та інших Ви також не відповіли! Зараз підіймати цю тему стосовно переходів гравців Динамо у інші клуби Європи - неблагодарна річ, тому що, не ті зараз динамівці , щоб до них був дійсна зацікавленність! Та й на рахунок, Велозу й Рубена...Я не писав ,що вони вже намилюють ноги - а тільки те , що вони не проти піти! А це, як кажуть не одне й теж саме! У київського клубу трохи інша ситуація - треба поглянути на таблицю трансферів (можливих)на данному сайті і все стане зрозумілим! Більша частина гравців у свій час були не останніми гравцями! І що ми бачимо? Гравці наприкладі Нінковича та Мілевського ...Ці два хлопця були у свій час основними гравцями клубу, потім вони його втратили і з часом були дуже задоволені виходом на поле хвилин так на 15-20...Згодом у клубі зрозуміли, що від баласту треба позбавлятися й тільки наприкінці цього сезону вони були виставлені на трансфер...Хоч один з гравців був за погану форму переведений до дублю? Практично ні! Та можна продовжувати ще довго! Який можна зробити висновок? А його зробити дуже нелегка справа! Є в клубі гравці, які показують дуже пристойний рівень гри...Потім вони знижуюють до себе вимоги і...неповірите! Вони знов виходять в основі! Ну а вже коли настає...(пробачте)повна ж...,керівництво починає придивлятися до своїх виконавців і шукати виправдання, чому вони досі в клубі... Неповірите! Я не є вболівальником якоїсь конкретної нашої команди - з моїм серцем я цим не займаюся, але вболіваю у Європі за УСІ наші клуби , а в чемпіонаті люблю дивитися красиві матчі - але київського клубу це практично не стосується...Хоча в мене досі є квитки на матчі ЛЧ с Реалом(2:0) та Баварією(3:3), і це був дійсно найкращий сезон за часи незалежності, а зараз я просто полюбляю отримувати задоволення від гарної, технічної гри, а не (пробачте)бути конкретним поцінувачем валідолу(практично після втрати Метра)й клянути усіх кто сильніше не дивлячись не на що...
.am)
За 20 купят,за 8 продадут обратно
Да хрен их знает, Чигринского брали.
да они Вилиана почти взяли...)))