12 листопада 2012 17:45
3

Павел ЯКОВЕНКО: "Сейчас перед нами стоит задача изучить как можно больше игроков"

Сьогодні, 11-го листопада, молодіжна збірна України вирушила до Франції, де 13-го листопада проведе товариський матч проти французьких однолітків. Напередодні відльоту прес-служба ФФУ поспілкувалась с головним тренером «молодіжки» Павлом Яковенко.

− Коли у вас розпочався збір? Чи є зміни у списку гравців, що вирушають у Францію?

− Збір розпочався вчора, тоді мали приїхати гравці, що вже відіграли матчі за свої клуби в п’ятницю. Таких було лише семеро. Вчора ми провели відновлюване тренування для цих гравців. Сьогодні до збірної доєдналась решта футболістів. Не приїхали двоє − Денчук, який змущений був залишитися в клубі через те, що травмувались інші воротарі, та Буяльський, який травмувался. Замість них ми довикликали Бущана з «Динамо» та Філліпова з «Арсенала».

− В якому стані приїхали інші гравці?

− Поки що важко про це говорити, було лише одне тренування. Більш детально щось стане зрозуміло вже у Франції.

− Скільки тренувань заплановано у Франції?

− У нас заплановано лише одне тренування що відбудеться завтра, напередодні гри. Тоді можна буде вже робити висновки.

− Яке завдання стоїть перед командою на гру з Францією?

− Як я вже зазначав напередодні матчів проти Данії та Португалії, головне на даному етапі − це селекція та награвання складу. Зараз перед нами стоїть завдання вивчити якомога більше гравців та формувати кістяк збірної, що буде виступати у відборі до ЧЄ-2015.

− Як ви оцінюєте збірну Франції?

− Це одна із найсильніших збірних в Європі на сьогодні, учасник ЧС-2013 серед 20-ти річних. Велика кількість гравців грають в основних складах своїх клубів. Варан − гравець основного складу мадридського «Реалу». Гра з такою збірною буде надзвичайно корисною для нас. Сподіваюсь, ми покажемо гарну гру.

− Дякуємо і бажаємо успіху. 

Интересно, что с Буяльским. Как-то пропустил инфо про его травму. Жаль хотелось его посмотреть.
Вот Паше я доверяю!!! ИМХО
Сховати
я тоже