5 липня 2012 15:15

Александр СЛОБОДЯН: "Пластун останется в "Оболони"

У контексті того, що рішення Лозаннського спортивного арбітражного суду щодо матчу «Металіст» - «Карпати», внаслідок якого «Оболонь» теоретично могла залишитися в прем’єр­лізі, відкладено, а також із огляду на те, що з табору «пивоварів» почали потроху йти лідери, «УФ» поспілкувався з почесним президентом ФК «Оболонь» Олександром Слободяном.

- Давайте зачекаємо офіційного рішення CAS стосовно цього матчу - чи ухвалили його, чи перенесли, - почав розмову пан Слободян. - До того часу не хотілося б коментувати неофіційну інформацію. Напевно, правильно, якщо рішення про перенесення справи повинне бути обнародуване. Зачекаємо кілька днів.
 
- Тим не менш, столичний клуб уже почав розлучатися з лідерами. Чому? Наприклад, Ігор Пластун, була інформація, поїхав до австрійського «Штурму» (Грац), а Олександр Манд­зюк в «Іллічівець»…
 
- Пластун - в «Оболоні», і нікуди не їде. А щодо Мандзюка, то у нас із ним була домовленість: якщо виникне хороший для всіх сторін варіант, то ми надамо йому шанс спробувати свої сили в іншому клубі.
 
- А Махновський? Його перехід до «Севастополя» виглядає дещо дивним…
 
- Я не знаю, чим керувався Алімов (віце-­президент клубу «Оболонь». - О. К.), коли відпускав гравця. Він зі мною це питання не узгоджував. Чому посилюється наш конкурент за рахунок послаблення нашої команди - для мене це питання.