8 квітня 2012 22:47
29

Юрий ВАКС: "Извините, но никаких комментариев я давать не буду"

Головний арбітр матчу "Шахтар" — "Динамо"  (2:0) 35-річний Юрій Вакс із міста Сімферополя став найбільш обговорюваною людиною в українському футболі цими днями. Про нього писали ЗМІ, його обговорювали футболісти, тренери, експерти та вболівальники.

Після матчу, в якому Юрій Вакс залишив "Динамо" у меншості, вилучивши Дениса Гармаша (а також наставника киян Юрія Сьоміна та помічника Мірчі Луческу Олександра Спиридона), думки розділилися. Зокрема капітан "Шахтаря" Даріо Срна назвав суддівство нормальним. Колишній делегат УЄФА Костянтин Віхров та голова інспекторського комітету Російського футбольного Союзу Олексій Спірін у коментарях Gazeta.ua висловили думку, що Гармаш не заслужив на попередження і має місце помилка судді.

Відомо, що куратор суддівського комітету ФФУ П'єрлуїджі Колліна, який спостерігав за роботою Вакса з трибуни "Донбас Арени", категорично проти, щоб його підопічні спілкувалися з пресою. Але ми спробували зателефонувати арбітру на мобільний. Близько обіду нам відповіла дружина Вакса, яка сказала, що чоловік зараз спить і говорити не може.

Близько сьомої вечора ми знову зателефонували арбітру. Цього разу нам відповів сам Юрій.

"Ви мене вибачте, але ніяких коментарів я взагалі давати не буду. Ви самі знаєте, що це нам заборонено. Я би з радістю з вами поговорив, але не у цій ситуації. Не подумайте, що це щось особисте. Вибачте. До побачення".
Дуже ввічливо, але разом з тим категорично. Очевидно, що крапку у цій історії поставить сам Колліна на черговому засіданні футбольного прес-клубу. Журналісти не упустять можливості поцікавитися думкою куратора з приводу роботи Вакса у матчі "Шахтаря" і "Динамо".

Кстати, мое мнение, то заслуживал на карточку именно Пятов, который ввел мяч до того как покинули поле массажист и Гармаш.
А Пятов до этого выбивал мячь в середину поля, а тут резко решил катнуть без разбега... Наиграная ситуация
дайте его телефон....)))
Без комментариев...... http://i.football.ua/i/news/563x347/161916.jpg
Сховати
пи до ра сссс
на террикон забросьте пожалуйста!Пусть своим дерьмом захлебнутся,ублюдки,слепые от рождения!
Почему Цыганик не дал телефон Вакса в прямом эфире?))) Было бы неплохо
А ви що надіялися, що він почне пояснювати? Може ще виписку з банківського рахунку надасть чи податок на прибуток з Ахметівського хабара заплатить? Він тепер у шоколаді, хоча й тимчасово. Той шоколад дуже скоро перетвориться на жижу того ж кольору, але зовсім іншої якості, бо до нього уся та несправедливість повернеться, сторицею! Перед таким великим святом такий гріх на душу взяв через тільця золотого. І коли Ваксу стане гірко, й повернеться до нього в тисячу разів більшою бідою те зло, яке він утворив вчора, то хай тоді згадає сльози тієї дитини Дениса, над якою він так познущався. Бо після такої несправедливості може взагалі перехотітися у футбол грати.
Сховати
Вы правы...За Дэна обидно...Высосали из пальца удаление в таком матче, когда на тебя смотрит тренер сборной...брррр...не хотел бы я на месте Дениса быть...
Сховати
Не страшно. Я уверен, Дэн не сломается, а только крепче станет. Пусть лучше так, чем тепличные условия, как при том же Демьяне. Динамовцам сейчас нужно стиснуть зубы и играть в футбол, не обращая внимания на судей, мотивацию соперников и т.д. Если научимся играть в таких условиях, то ДК не страшна будет ни квалификация ЛЧ, ни сама группа. Просто нужно играть еще лучше, гораздо лучше.
...и за излишнюю приязнь к деньгам
Сховати
Если верить комментариям на сайте, то дело не в наличных деньгах, а в страхе перед потерей своего бизнеса (строительного) в Крыму.
Красную - за личную неприязнь Донецка к Денису.
а що він може сказати...
конечно без комментариев, он же еще не и сам не определился за что красную дал...