15 січня 2012 10:57
2

"Волынь" победила в первом спарринге на сборах. Забил Майкон

Вчора «Волинь» провела свій перший спаринг на турецьких зборах. Суперником команди стала албанська «Теута», яку підопічні Анатолія Дем'яненка обіграли з мінімальним рахунком. Автором єдиного голу став бразилець Майкон. Після матчу головний тренер лучан прокоментував гру.

- Анатолію Васильовичу, які враження від першого матчу команди під вашим керівництвом? Чи вдалося виконати задумане?

- Ми працюємо тільки декілька днів, і, звичайно, я чекаю іншої гри. Не все у нас сьогодні виходило. Але по самовіддачі гравців претензій у мене немає. Особливо, враховуючи те, що сьогодні вранці у нас було тренування. Загалом, робота ведеться серйозна. Усі хлопці дуже стараються й викладаються по повній.

- Якщо говорити про дії команди по лініях, які ланки зіграли краще, а які варто було б «підтягнути»?

- Виділяти якусь лінію не хотів би. Усі, в принципі, зіграли рівно. Звичайно, були і помилки. Але, повторюю, ми працюємо тільки декілька днів, хлопці ще не відчувають один одного належним чином. До того ж, ми грали двома різними складами два тайми…

- Що скажете про новачків, чи могли б когось з них виділити за результатами гри?

- Добре виглядали Пилипчук і Савіч. Непогано зіграв Наконечний. Крім того, мені сподобалась гра Шумахера, Майкона, Шарпара та Пищура.

- Для Вас спаринги на першому зборі грають більшу роль з позиції огляду можливостей гравців, чи вже ведеться попереднє награвання якихось тактичних схем?

- Ні, звичайно, мова про схеми поки не може йти. Ми, в першу чергу, хотіли передивитись новачків, як вони будуть діяти, оцінити їхні можливості.

эхх,а Майкона надо забирать,пока какой-то кротоклуб его не стырит,как Тарргамадзе
Начало неплохое и культура общения в адрес футболистов хорошая, надеюсь Волынь будет грозой авторитетов! :-)