Автор: pLaYmAkEr
Зареєстрований: 02.07.2010
Останній візит: 04.07.2012
FAN DK!
5 червня 2011 11:27
28

Факундо Бертольо

Факундо Бертольо
Цей хлопчина з'явився в нас минулим літом! Маленький, худорлявий, скромний хлопець - ось напевне найкраща його характеристика.
На літніх зборах всі перш за все відзначали його шикарні паси, і легкість, з якою він їх виконував. З перших хвилин перебування на полі відразу сподобався більшій частині вболівальників Динамо: старанний, зі світлою головою, а мені нійбільш сподобалось, коли в декількох епізодах він втрачав мяч, то налітав відразу як хижий птах на суперника, і борючись до останнього повертав його собі. Вихід на заміну у матчі з Металістом, мабуть запам'ятався також всім, але потім неприємна череда травм, яка вивела його з обойми на пів року.
Продивившись ще раз різні фото та відео, особливо з презинтації нової форми Динамо в мене склалось враження, що у хлопця немає друзів в команді, і всі його ніби уникають. Цей факт мене чесно кажучи насторожив, і не дає мені спокою до тепер!!!
Але всеж він відновився від травми - і це головне, а зараз на літніх зборах головне - дати йому шанс, він його використає я в цьому впевнений.
Тож Факундо Бертольйо я бажаю тобі здоров'я, та натхнення, і не загубитися в колективі Динамо Київ, довівши, що тебе не дарма купили...
Від щирого серця вболівальник Динамо, Вінницька обл. 18 років.

Я тоже увидев один раз его с Металом сразу дал прозвище ракета :-)- как он на скорости проходил Металист, просто супер!!! Незря Бадр говорил, что в Динамо молодым не помогают, а только психологию ламают, но я надеюсь он с Оскаром подружится и он ему поможет и защитит если что, они ведь почти земляки :-)
Сховати
головне в ньому - це жага грати, яка видна неозброєним оком, а якщо є бажання грати, то і є перспектива рости!!!
Полностью поддерживаю автора блога, считаю что нам в команде как раз и не хватает нестандартного, креативного, техничного футболиста как Бертольо. Думаю что в этом году парню дадут шанс и он покажет на что он способен!
Сховати
будемо вірити, і, на мою думку, наші сподівання, при довірі тренера, виправдаються!!!