Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
14 лютого 2011 20:20
36

Дякую за все! Ти кумир мільонів!+відео)

Він не міг стримувати емоції, сльози самі наповнювали очі. Йому лише 34, але він мусить йти. Травми! Жага до гри мільйонів пропала і організм вже не витримує тих нагрузок, він мусить йти. Ех, травми! Найголовніша проблема усіх футболістів. Скільки талановитих людей постраждали від них. Роналдо не виняток, а скоріше навіть один з тих хто по страдав від цієї вічної ( для футболу,для спорту) проблеми.

Він йде. Театр футболу покидає, ще один гуру. Кумир мільйонів по всьому світу, комусь це смішно чути, а мені ні. Я дуже добре пам’ятаю 2002 рік, його бенефіс і п’ятий титул для зб. Бразилії. Згідний це була прекрасна команда, збалансована, але на цьому фоні Роналду був найкращим. Мені тоді було 10. Хто в дитинстві хворий на футбол не хотів бути нападником!? Як що не всі, то більшість це точно. Тому пояснювати любов до Феномена, немає сенсу. Він заслужив цю любов по праву. 8 голів в 7 матчах на ЧС. 12 голів в сумі забитих на Чемпіонатах Світу. Він поправу займає своє почесне місце 3-4 з Пеле, більше лише Герд Мюллер і Жюст Фонтен в списку найкращих нападників ЧСвіту. Тричі найкращий футболіст Світу. Двічі володар Золотих М’ячів 1997, 2002. Двохкратний Чемпіон Світу 1994, 2002. Володар ще безлічі титулів і не одноразовий рекордсмен. 624 офіційні матчі 425 голів, а плюс не офіційні виходять такі цифри 703 матчі 486 голи. Такі цифри друзі. Вони заставляють зупинитись на хвилинку і задуматись. Задумайтесь!

Критикуйте, йому все одно. Він вже легенда. Пройде час і він поправу займе достойне місце в історії футболу, верніше його місце вже давно готове, але прийде час і це визнають всі. Він стане в один рівень з Марадоную, Пеле. Я з превеликою насолодою буду переглядати його найкращі ігри, його голи і не одміно розповідатиму про нього внукам. Бо саме такі, генії і мега таланти закохують людей в футбол, а дітей просто затягують з головою. В мене досі є форма зб. Бразилії із завітним для мене «9» номером. Ех! Ностальгія. Дякую за все! Ти поправу один з найкращих. Відпочивай…

P.S. Форма Шеви теж є «7» Міланська! В мене для нього особливе місце.


Да я о нем уже как то забыл после чемпа 2006 года....если бы не его любовь погулять на карнавалах и прочие его шалости мог бы ещо играть....Рауль,Шева,Тотти....тот же Роберто Карлос....ушла ещо одна легенда, впрочем ей на смену потом прийдет другая )))
Сховати
Та зрозуміло, таке життя. Просто для мене він має особливе значення і я радий, що я виріс в цю епоху!!!
Сховати
Я вырос в эпоху Зидана, Роберто Карлоса, Роналдо, Эдгар Давидс..... и многих других! Это была самая лучшая эпоха в футболе, посей час!
Сховати
зачет +1000
+100500)))
Легенда.... Человек-Легенда..!
Сховати
Так, так!!!