25 жовтня 2010 07:33
40

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: "Получили два гола - всё, удар ножем в сердце мне"

«Волынь» - «Динамо» – 1:2. Послематчевая пресс-конференция.

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Я дуже розстроєний тими обставинами, які складаються в трьох останніх матчах. Притому ми являємось кваліфікованою командою та не находимо методи, щоб вести гру з суперником, бо граємо у відкритий футбол. Ми не граємо в класику, бо немає у нас майстрів на короткий та середній пас і повністю відсутнє логічне мислення. Футболісти дуже погано думають, і я вже замучився кожного разу їм про це говорити. На тренуванні одне, а виходять на гру та забувають, грають як хочуть. З «Таврією» грали, те саме… І тут вийшли 20 хвилин перелякані, отримали два гола – все, удар ножем у серце мені, вболівальникам по психології, я не знаю, як взагалі люди другий тайми висиділи.

Ну вийшли перелякані, ну грайте в свою гру. З «Шахтарем» те саме. Перелякались, сіли в захист, отримали гол. Я їх прошу – не закривайтесь в захисті, краще пропустіть 10, але забийте 9, люди ж приходять на голи подивитись, а не на паси назад та поперек поля. Бояться грати агресивно, в мене колись грав Польний, його нетреба було настроювати, бо він мав справжню спортивну злість та агресію, так він всім нападникам на вухо кричав: «Ще раз тут в штрафній появишся, то я тобі голову переламаю і ноги переламаю, якщо будеш тут бігати».

А зараз в нас Годований та Шарпар - інтелегантні ляльки. А Гринченко ви бачили? Піжонська походка і більше нічого, а я між іншим йому капітанську пов’язку дав, з-за нього два гола забили. В перерві прийшлось перенастроювати команду в правильне русло. Майкон – боягуз, з бразильської інтелігентної сім‘ї, там грошей не треба, і йому нічого не треба.

- Виганяти його треба…
- Спробуй звільни, за нього заплачені гроші та діючий контракт. Ми зіграли 15 хвилин, а міняти треба було 8 чоловік. А заміни всього 3, от я й ламав голову, що ж робити? В першому таймі нікого взнати не міг. Добре, що на них щось подіяло і в другому таймі була інша гра.

Я їх попереджав, з суддями не говоріть – бо грати будете 11 проти 14. Ви ж самі бачили… А хто їм що зробить, про них говорити не можна, вони ж недоторкані. Свавілля.

Саме цікаве, що всі команди, які приїздять до нас, окрім «Шахтаря», по півматчу тягнули час, лежали, не давали нам грати. Та забийте нам ще 5 голів, але грайте, та давайте нам грати.

Почалась перепалка між журналістами…

Кварцяний:
- Ти п’янь, вийди звідси. Де начальник охорони? Вивидіть його. А начальнику охорони скажіть, що він вже не полковник, а єфрейтор (сміх в залі).

Нам сьогодні не давали грати, паузи, заміни. Всі бояться грати з нами відкрито всі 90 хвилин. Суддя їм підігрує, вони лежать, все це фіктивно. В попередньому матчі «Таврія» лежала на полі 30 хвилин. І так у всіх матчах. Чому нас всі бояться? Забийте нам 10 і ми вам 9, але грайте. Бо для цього ми й граємо, щоб робити свято, а не валятись по півгодини на полі. Будемо розбиратись… Я звільнив трьох тренерів, звільню службу безпеки за бардак.

Я ще хочу подивитись повтор з пенальті та з поза грою. Нас нічого не спасає, але  ця липова підтримка з боку суддів, вона не допомагає «Динамо», а навпаки, грає з ними злий жарт. Ця підтримка не личить такій команді, як «Динамо» (Київ). Навіщо їм помагати? Не знаю. Колись Ігор Михайлович сказав, «нам помагати нетреба, бо ми київське «Динамо», і хто цим займається, ми будемо з ними сваритись».

Так от, я знаю, хто цим займається. Я знаю організацію «Динамо», та Лужний там любому судді глотку перекриє, якщо адміністратори не попрацюють з суддями. Знищується нормальна спортивна гра за очки. Взагалі, у всьому світі існує симпатія суддів до господарів, але це не про «Динамо»… Тут симпатія завжди на їхньому боці. З якої статі їм завжди симпатія? Ну не я ж один дурак, чи вся країна дурні – всі бачать ту симпатію. От скажіть чесно, була сьогодні симпатія з боку суддів в сторону «Динамо»?

Журналісти:
- Була, сьогодні і завжди!
- Дякую, мені була важлива ваша думка. Отже я не один, а солідарний з журналістами та переповненим стадіоном. Я розумію, в них інші задачі, євро кубки… Сьогоднішня перемога «Динамо» склалась з дрібниць, і всі ці дрібниці були проти нас.

Гливінський:
- Хочу привітати вас, сьогодні дійсно  ваша команда грала в яскравий та відкритий футбол, в той якій ви бажаєте бачити. Але можливо провали в обороні не дали вам добитись позитивного результату?
- Я, Саша дозволяю тобі зайти до роздягальні та запитати у футболістів, чого так сталось. Але я ніколи за 33 роки не давав завдання грати від оборони.

- Чому не грав Ващук?
- Я дав шанс 20-літньому Годованому, бо він може бути кращим ніж сьогодні, а Ващук, може гарно сьогодні відіграти, але краще грати він вже не буде.

Ми багато атакували та могли багато забити – і пенальті було, Бодю захисник Динамо коліном зачепив. Але скільки можна про одне й теж. Мені важко говорити про це. Дякую.

Спасибо, поржал. От души. Колоритный дядька. И журналисты тоже ничего
Але в будь-якому випадку за такі наклепи на Лужного, на клуб - потрібно подавати відповідну бомагу в дисцком УПЛ. Як клубу Динамо, так і, можливо, Колліні. Але Колліна - нехай сам вирішує: обіцяв же він захищати своїх арбітрів...
Чи погоджуюсь я з паном Кварцяним? Звісно. З кожним словом. Як можна не погоджуватись з хворою людиною? Це відома медицинська практика, про це будь-який аспірант знає.
Сховати
... даже кожен практикант. :)
мда,Суркис всё купил)
Я наверное не тот матч смотрел... 1. Даже Миля просто так не упал ни разу. 2. Рвали колхозников.... если б не реализация было бы 1:8 и то, скорее всего бы и не забили....0:8 3. Судья не показал заслуженные красные колхозникам.... румыну одному так точно светило. 4. Судья не увел команды, а это 0:3 и проблемы у стадиона... 5. Пеналя не было в помине.... даже Пенисофф показал повтор - касания не было! Где помощь? Да он балаболка! Дисквалифицировать за такие прессухи!
Сховати
"Пеналя не было в помине.... даже Пенисофф показал повтор - касания не было!" - Кроти визнали очевидну відсутність оцього пеналя лише тому, що навіть вигнанням аззая за два матчі стало очевидно: ми їм не конкуренти на чемпіонство..., як не прикро це визнавати. І свій бруд приберегли для більш підходящого випадку. ну, приміром, для такого, як ото вони крутили ролики, стверджуючи, що Тарас ніби спецом вдарив Срну коліном...
Я бы еще добавил что его команда каждые 5 минут проваливалась в центре обороны, так что воротнику приходилось бежать в центр поля, чтобы выбить мяч, а он кивает на судью. Как он вообще пролез в ПЛ?? Я удивляюсь.
pricolist1. А ты сам чьих будешь?
Сховати
Не понял йумора??? Шо значит "чьих"..... ))))) На аватаре явно видно....
Сховати
Понятно. Обоснуй, что такое "колхозники". Это слово из твоего поста.
Сховати
А Волынь не калл"хозная-команда???
Сховати
Вот он из тебя и прет. Сам проговорился.
Сховати
Не, это ты проговорился! Луцку привет!!!
Не ну без Кварцяного ПЛ не ПЛ )))) Лично я это всё даже не пытаюсь в серьёз воспринимать)) Так чисто поржать)
Жaль чeловeкa, сгорит нa рaботe, a eсли eщё и нe признaвaть свои ошибки, a искaть вeздe виновaтих, то это путь в никудa. Чeм то похож нa Сaбо. Стaрость, мaрaзм...
Неплохой дядька , только очень уж эмоционально неуравновешенный .((( Я уверен , что сегодня он бы уже этого неповторил . Неумеет человек проигрывать , в принцыпе ,это хорошо . Только осталось научиться выигрывать, да и над эмоциями поработать немешало бы, ведь не малолетка же .
Мне страшно за футболистов Волыни! Если он на пресс-конференции их так опускает, то что же творится в раздевалке?!? Омский газ-мяс отдыхает...)))
Сховати
+100=)!!!
виноваты в таких интервью игроки ДК, хотя если бы мы и выиграли 8-1, все равно, на нашем имени неприменно пропиарились бы. Ведь в проигрыше 5-1 на эмирэйтс винават... не мирча, а судья!!!