8 червня 2010 11:01
2

Мазилу отказался играть в "Днепре", Шахов вернулся в Днепропетровск

У ході першої прес-конференції у новому сезоні головний тренер дніпропетровського «Дніпра» - Володимир Безсонов повідомив, що орендований «Арсеналом» румунський форвард Іонуц Мазілу відмовився повертатись до «Дніпра».

«Залишитись в «Арсеналі» бажання виключно самого футболіста, - заявив керманич «Дніпра». – Мазілу на відсіч відмовився повертатись до Дніпропетровська, виявивши бажання продовжувати свою кар’єру саме в Києві».

Нагадаємо, що Мазілу перейшов до «Дніпра» з бухарестського «Рапіду» у січні 2008-го, на запрошення тодішнього наставника команди Олега Протасова. За форварда дніпропетровці виклали 3,7 млн. євро, цей трансфер став найбільшим в історії румунського футболу. Після звільнення Протасова і приходу на тренерський місток Володимира Безсонова румун опинився у дублюючому складі. Новий тренер не бачив йому місця у своїй команді.

На початку 2009 року Мазілу йде в оренду в київський «Арсенал» в якому знову починає забивати та повертається до національної збірної Румунії. В останньому сезоні він з 10-ма влучними пострілами став кращим снайпером «канонірів» у сезоні.

Також на прес-конференції Безсонов повідомив, що до Дніпропетровська повертається Євген Шахов, які останні пів року також провів у оренді в стані «канонірів». В основному складі «Арсеналу» Шахов провів три матчі і в дебютному відзначився забитим голом.
 

правельно делает парень а то в днепре такой тренер что его вообще трудно назвать тренером.Бессонов был хорошым футболистом а тренер ни какой....
Мазилу респект