1 червня 2010 10:40
10

"Шахтер" предложил за Кардосо €25 млн

Донецкий «Шахтер» предложил за нападающего «Бенфики» Оскара Кардосо €25 млн. Как сообщает Record, заявления футболиста, в которых он выразил желание покинуть клуб, связано именно с предложением «горняков».

Также Кардосо интересуется «Бешикташ», но турецкий клуб готов предложить только €20 млн. Парагвайский форвард за три сезона в «Бенфике» забил 56 мячей. В составе национальной сборной он примет участие в чемпионате мира в ЮАР.
 

http://www.youtube.com/watch?v=KI8tkc_MQFQ
Непогано би и нам такого косту и за 5 лямів. А кроти, я б сказав підкупають гравців, и це не правильно, бо в Донецьк вони їдуть за капустою, а закінчується це тим, ну всі знають чим: Матузалем , Ілсіньо , Елано. Повірте це не останні...
Сховати
Так Коста можна назвати успішним трансфером (на даний момент), я написав про тих що невідповідають сумі грошей за які їх куплено.
Ну це явно забагато, за ці гроші могли би двох таких купити.
Сховати
Порівняти за скільки купуєми ми і вони аж страшно стає. Хоча їхні покупки рідко коли себе виправдовують. (Вілліан, Ілсіньо, Кастілльо...).
Сховати
Вілліан якраз непогано себе проявив, Коста має потенціал, а історії з Матузалемом і Ілсіньо це вже інша історія...хоча за Кардосо 25 млн це дійсно забагато...
Сховати
Проявив себе він нормально але не на 20 млн. Дуглас Коста коштував 5 млн. а це не так багато.
Сховати
Морену можно добавить, кажется, за 19 миллионов купили...
Сховати
За 12-13. Про нього забув.
ооо а вот и "кроты" появились на трансферном рынке)))