28 квітня 2010 00:11
2

Первая лига. "Волынь" ставит "подножку" "Львову"

У понеділок, 26 квітня, завершився 26-й тур першості України серед команд першої ліги. В центральному поєдинку «Волинь» на виїзді з мінімальним рахунком переграла «Львів» − 1:0.

Долю зустрічі у Львові було вирішено на 35-й хвилині, коли півзахисник лучан Ярослав Кінаш після передачі Євгена Павлова змусив капітулювати голкіпера господарів. Завдяки цій перемозі команда Віталія Кварцяного впритул наблизилася до львів’ян. У той же час підопічні Віктора Ряшка поступилися другою позицією в таблиці «Сталі», що вдома здолала аутсайдера першості «Харків» − 2:1.

По три очки здобули лідер «Севастополь» та «Олександрія», які з однаковим результатом 2:0 переграли відповідно «Дністер» та «Ниву». «Геліос» у гостях поступився «Нафтовику» − 0:2, а «Десна» в рідних стінах розгромила «Прикарпаття» − 4:0. У складі чернігівців хет-триком відзначився Сергій Грибанов. Також три голи забив Сергій Кучеренко, який допоміг «Кримтеплиці» здолати «Фенікс-Іллічовець» − 3:0, та з 13-ма влучними ударами вийшов на друге місце в перегонах серед бомбардирів. Лідерство в суперечці снайперів продовжує утримувати севастополець Юрій Плешаков (15 голів), котрий вразив ворота суперника й в цьому турі.

26-й тур

ФК «Львів» − «Волинь» (Луцьк) − 0:1
«Нива» (Тернопіль) − ПФК «Олександрія» − 0:2
«Сталь» (Алчевськ) − ФК «Харків» − 2:1
«Кримтеплиця» (Молодіжне) − «Фенікс-Іллічовець» (Калініно) − 3:0
ПФК «Севастополь» − «Дністер» (Овідіополь) − 2:0
«Десна» (Чернігів) − «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) − 4:0
«Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) − «Геліос» (Харків) − 2:0
«Зірка» (Кіровоград) − «Арсенал» (Біла Церква) − 1:1
«Енергетик» (Бурштин) − «Динамо-2» (Київ) − 15.05.10.

Становище лідерів. ПФК «Севастополь» − 57 очок (25 матчів), «Сталь» − 51, ФК «Львів» − 48 (25), «Волинь» − 47 (25) ПФК «Олександрія» − 47, …

Наступний тур відбудеться 2-3 травня.
 

Севастополь - Вперед!
Волинь в УПЛ!!!Даеш достойную замену Гамуле!!!