24 березня 2010 10:49
1

Игорь ГАМУЛА: "Матч с "Динамо" принципиален для каждого украинского клуба"

Насправді середа, 24 березня, повинна була бути одним з вільних від футбольних баталій весняних днів. Проте судилося їй стати свідком протистояння ужгородського «Закарпаття» і київського «Динамо». 

Задля кращої підготовки національної збірної України до матчів плей-оф зі збірною Грецією було вирішено перенести 13-й тур із минулорічного 7 листопада на 24 березня 2010 року. Напередодні дуелі ми вирішили дізнатися, як до такого розвитку подій поставилися в таборі представника Закарпаття у прем’єр-лізі. 

«Перед тим, як погодитись на зміну дати зустрічі із чемпіоном України, керівники клубу найперше порадились із головним тренером команди. Як тільки Ігор Гамула погодився піти на зустріч збірній країни, ФК «Закарпаття» не заперечував відкласти матч із «Динамо» на весну» — говорить генеральний директор ужгородського клубу Іван Шіц

«Справді, зіграти три поєдинки за вкрай короткий термін буде складно для нас, в принципі, як і для кожного колективу. Однак восени потрібно було допомагати національній збірній, сьогодні ж думатимемо про свої завдання, — коментує ситуацію стосовно переносу звітного матчу головний тренер ФК «Закарпаття» Ігор Гамула. — Зустріч з киянами, мені так здається, принципова для кожного клубу в українському футболі. Не виняток і «Закарпаття»: кожен гравець хоче показати себе із якнайкращого боку. Та як воно буде на полі — час покаже». 

До слова, уже 1 травня ці колективи зустрінуться вдруге. Ось тільки тоді буде все навпаки — «Динамо» прийматиме «Закарпаття».
 

сейчас наверное каждая команда хочет побыстрее встретится с Динамо, чтобы тоже сотворить сенсацыю... Как говорится куй железо пока горячо!!! надеюсь скоро это все закончится!!!