Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 118
нікуд він не перейде) зуб даю (с)
Показати
Так-с, надо пойти узнать расценки на зубы :)
а гравець що не забиває голи та не виграє ЧС геніальним бути не може ? 0_о
Показати
Ні не може. То зветься по іншому - молодець поміж овець.
Алієв на поїзді мчить наче)))
Показати
Ага , чартерным...
З Шевченко теж було подібне :)
Показати
Шевченко как раз всегда был командный игрок...
про сусідів писали, знаю декілька прикладів: є в мене одногрупник з Іспанії, так от португальців і італійців він, і я так розумію більша частина Іспанії, не переносить на дух, називаючи їх циганами; істориче протистояння Англія-Шотландія-Ірландія... таких прикладів безліч, тому вболівати за сусідню країну- це справа виключно кожного, ні в якому разі слова "потрібно" чи "слідує" сюди не вписуються, ніхто мені не заважав в пабі веселитися коли Росія іспанцям двічі летіла, а скоріше навпаки- відсотків 60 раділи також і це в центрі Києва. Так що "кожному своє" (с)
Показати
На евро 2004 когда Испанцы вылетели то Испанские болелы не уехали ,а остались и болели за портосов ,я живой тому свидетель ,а то что португальцем цыганами называют так это во всем мире .а не только в Испании
так ніхто і не каже, за кого треба вболівати, мова йде про те, що якщо вже й вказувати інші країни, котрі не попали в фін. частину КС, то всі, а не вибірково.
Показати
дело в том что есть такие понятия как братский народ ,по этому вроде бы как положено нам болеть за русских ,испанцам за португальцев ,молдаванам за румын и на оборот никто нас не заставляет этого делать, ну и нечего крамольного в словах автора статьи нет
порівнюючи минулий сезон і цей- прогрес у Дніпра є, одна похибка, вважаю, Лаштувка- основний воротар, Каніболоцький набагато краще. як кажауть- " лучше синица в руках, чем ...."
Показати
А я не согласен=считаю Лаштувку отличным вратарем он №1,Боровик №2,Канипболоцкий №3!
зарано радіти, гарний тренер- це пів справи, він мож не зійтись з гравцями, як на мене Бессонов підняв Дніпро зараз і дарма його звільнили.
Показати
Ничего он не поднял,футболисты выезжают на собсвенном классе и позитиве от прихода Божовича!!!!!
досі не розумію: - нащо продали Мандзюка? (він не гірше Сілви, як мінімум) - чому Михалик грає опорним, а не в ценрті оборони( є опорні гравц- Вуко, Гармаш, Петров, не враховуючи Гіоане та Нінковича) ЦБ- Михалик+ Хачік= кращий варіант, вважаю. - куди дівся Хачік в суботу? травма?
Показати
Хачик сказал,пока с ним в защиту Газзаев не поставит Михалика,он играть не будет.Вот и сдержал слово...
У меня тут такое подозрение,точнее вопрос, почему вы считаете Суркиса и Ахметова по разные стороны барикад? Мне что-то всё больше это схоже на игру перед болелами и СМИ. Не удивлюсь если у них общие проэкты имеются, просто оформлены на "левые" лица.
Показати
та они могут быть хоть лучшими друзьями смысла это не меняет что через пиар Ахметов пытается поставить своего человека на пост ффу похожие было с пфл когда и сафиулин и попов в один голос кричали что к кротам никакого отношение не имеют,но после того как попов ушел или ушли с пфл сразу получил пост в шахте
Автор: Kuz
14 травня 2011 01:23
Терміни оплати квитків- евро 2012
На пошту надійшла листівка з вітаннями, щодо перемоги у відборі квитків, я вважав що часу ще вдосталь, але сьогодні зателефонував друг, каже, що останній термін оплати квитків- 16 травня(спочатку йому...
Теги: #ЕВРО-2012
Автор: Kuz
19 вересня 2010 00:47
Підкажіть назву пісні про Динамо :)
Минулого тижня на матчі Динамо- Мет. З. ( в неділю) почув в перерві пісеньку, там співалось " Здесь трудятся атлеты удалые..."  Допоможіть будь-ласка:) дуже вона вже сподобалсь :)