Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 26
ты еще раз показал какой ты лол.Я болею за Барселону с 7 летнего возраста а это что бы ты знал с 1992 года. где здесь глориханство ??? не знаю как кому но мне с тобой общаться не выносимо .как общаться с человеком если он обычное чмо????
Показати
ЧМО - медичний термін, що характеризує людину з розумовими відставаннями. Я закінчив СЗШ з медаллю, навчаюсь в університеті, здобуваю ступінь магістра в області обліку і аудиту, закінчив військову кафедру, отримавши звання офіцеру запасу. Як бачиш, з розумовими відставаннями я б навіть не закінчив би школу. Висновок: ти точно не медик, а якщо і медик, то дуже поганий. А якщо ти хотів мене образити, то мені вистачить мудрості не сприймати вбогу думку чужих людей. І, судячи з усього, людей не високої моральності.
рекорд не в количестве матчей, а в количестве забитых мячей - разницу чувствуешь ?
Показати
капитанишь чтоли ? Я догадался что у Месси теперь на 1 мяч больше, но считаю что рекорд он побить не смог (гораздо больше сыграно матчей)
ахахах вот это лол. а кто же тогда яркий форвард игра которого тебе нравится???? Милевский????? Идейе??? просто бесят тупые коменты. как игрок может быть скучным??? откройте глаза мадридские ... у которых не смотря ни на что игры Реала и Роналдо просто ярчайшая феерия. бесят некоторые скрытые(только фаны Реала готовы преуменьшать достижения Барсы и Месси) фаны Роналдо которые готовы даже спорить, что даже гавно у Кристиано вкуснее чем у Месси
Показати
Вован, те, що ти глоріхантер, відразу видно. А мені свої містечкові комплекси не приписуй, у мене є улюблена команда. Мені твої приписані Реал і Роналду так само, як Лео з Барсою - що є, що нема. Фапай на свою Барселону. Тільки не переборщи - мозолі будуть. Вас так почитати, то мені і за кротів треба вболівати. Аякже, вони видовищніше грають, а Мхітаряні в 2 рази більше за Брауна забив, і вони в ЛЧ і на першому місці в УПЛ, а ВКДК ні. Вся суть глора в тому, що він тільки на вивіску і дивиться. Загнуться кроти - матимемо більше "вболівальників" Динамо. Програватиме Барса - стане більше фанів Реалу. Ви всі такі малодушні, що то страх)))
то же самое подумал!!! ну не может быть столько совпадений, что перед матчем сборной он всегда получает травму , а в следующем матче за кротов готов играть
Показати
Замітьте, не просто перед матчем за збірну травмується, а перед товарняками лише :) І хай розказують за вболівання за кротів і проч. на євроарені, типу вони для країни очки заробляють. У них одна країна - це бабки ахметова і його кротівні.
я только не понимаю - Что делает Ребров в Динамо???
Показати
я тоже
Мячи подает наверное
В прошлом сезоне стандарты ставил..
интересно а рыбку тоже дисквалифицировали за жест в сторону фанатов ДК? дискриминация получаеться кротом можно факами тыкать а динамовцам нет?
Показати
не ти перший дивуєшся. але на Териконі просять розкадровку, коли, в чій бік рибка показував фак. А покарання Гармаша вважають занадто поблажливим.
No results found.