Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 307
А тобі так заважає Львів і його герої?
Показати
Ты не Валiк, а Валенок и друзья твои тоже, праздник людям обосрали.
Основний склад досить неочікуваний.Ходжсон в шоці))
Показати
Да,почти без хавов ,и у кого Зозуля там головой выиграет ?
Що значить -10?
Показати
две ничьих - 4 очка, два поражения - 6 очков, всего - 10 очков от возможных.
Я навіть не хочу уявляти,що МКГ зробить з Динамо у Харкові.
Показати
Безразличие, равнодушие - к этому Динамо хорошо приучает. Поражения даже не вызывают какого-то большого негатива - они уже воспринимаются как данность. Спасибо за это "руководителям" Динамо и "тренерам".
Що лежить в основі вашої впевненості(довіри)? Тільки те,що гравці ДК перевершують класом гравців ЧО,да так і є,але на одному класі далеко не заїдеш.І найближчим часом,якщо нічого не зробити,то навіть команда з такими гравцями(100млн) буде боротися за попадання у зону ЛЄ.
Показати
Ви все вірно сказали, я погоджуюсь. До чого саме ви апелюєте у відповіді на мій коментар? До того, що ми виграємо? Ну вже 1:1, думаю ще один затолкають. Але гри немає, і з цим тренером і не буде.
Що робить на полі Ярмола?
Показати
Ярмола... Что Коваль делает в воротах?
Ой-ой-ой,Шевцов дав жовту кротам?
Показати
самое интересное - дал-то не за грубейший фол, а за то, что кучеряха еще и быковать начал...
http://www.youtube.com/watch?v=Q2uAuqoAlH8&feature=player_detailpage
Показати
супер)молодчик)
молодчина правда уже так наколили атмосферу что серце стучит где-то в горле
ФФУ послідовна у своєму прагненні покращити ефективність та якість суддівства у вітчизняному професіональному футболі і тому передає п.Колліні всі повноваження з організації суддівської справи. Зокрема, італійський менеджер має створити ефективну програму підготовки та організації діяльності арбітрів в українських професіональних футбольних лігах, що перебувають під егідою ФФУ. До його компетенції входить реформування Комітету арбітрів та практичне управління програмами підготовки арбітрів, призначення арбітрів на професіональні футбольні матчі в Україні, оцінка їх роботи та визначення санкцій, а також будь-яка інша діяльність та задачі, пов’язані з футбольним арбітражем в українському професіональному футболі.
Показати
дякую.
А ситуація така,що твоїм улюбленцям все сходить з рук,а судді їм нічого не роблять.http://www.youtube.com/watch?v=7w_0vADOr2g&feature=player_detailpage
Показати
Згоден, брудні епізоди .
No results found.