Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
місце Шовковського займе Коваль, сподіваюся місце Сьоміна займе Бенітес. Шось Ігорька нечути.....вже 4 дні! Вєрняк в Монако на переговорах з якимось закордонним тренером.
Показати
"місце Сьоміна займе Бенітес." + Свежо! предание - да верится... с трудом! ))
Коментарі по темі:
Футболу знову не бачив, бо не взяв в Туреччину ноутбук. Судячи з коментів і онлайну - повна дупа. Після матчу на суперкубок Я писав про невідповідність Сьоміна амбіціям і традиціям Динамо і був дуже жорстко розкритикований деякими дописувачами форуму.
Повторюся знову тренером Динамо не може бути чоловік, який не вміє виставити атакуючу гру. Ми 95% матчів в сезоні маємо атакувати. Ми програли півфінал кротам в 2009 і Бразі в 2011 виключно через тренера. Через боязнь пропустити і через відсутність ротації складу. В Сьоміна є 11-12 людей і той баран більше нікого не бачить. Так Ми сезон не пройдем. Є дуже багато питань особливо по замінах. Є багато питань по стартовому складу, є багато питань по мікроклімату в команді. Ну не вірю Я що Гармаш слабше Алієва, Нінковича чи Аруни. Не розумію,що в команді робить Алієв. Згадайте Мілю без Алієва, минулого року це був зовсім інший гравець. Шева окрема тема...тема печальна і сумна. Я все йому пробачу, але якщо він має відношення до заколоту в команді,то цьому не може бути прощення.
Питання до Суркіса: чим Сьомін відрізняється від Дем'яна, Буряка, Міхи, Сабо. Тільки,що він москаль. Для сурка наші люди гої , а якогось кацапа він хоче завинути нам в гарну обгортку. Ми не можемо виграти чемпіонат в серпні-вересні, але Ми можемо його програти.
Сьоміна треба міняти, міняти чимпошвидше. Єдиною реальною кандидатурою Я бачу Олексія Михайличенка.
Показати
Реальних кандидатур, напевно, бiльше, нiж одна. Але, це явно не Cьомiн...
Я сто разів повторюю, що поки клубом не буде керувати Григорій, або взагалі буде інший власник, ніякого толку не буде!!!! Є помилки абсолютно у кожній ланці клубу. Бездарний тренер, самодур-президент це повинні бути перші трансфери команди. Чудово розумію, що можу отримати зазаз зливу критики, але на все відповім і постараюся заргументувати
Показати
+1000
Сам ты бездарь.,иди предложи свою кандитатуру на пост тренера,изложи свою позицию и видение,покажи свои результаты и достижения,а потом можешь отписываться на сайтах и вешать ярлыки. Найди нового президента,готового хотя бы на такие траты,президента который приведет клуб на новые вершины,которой будет любить Динамо душой и сердцем, и предолжи ему купить клуб,а сам стань во главе реформ структуры клуба. Тренер бездарь, не нравится как играет клуб во главе с бездарем,не смотри,болей за другой,вернешься когда проблемы разрешаться.
+++ полный одобрямс!!!
No results found.