Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 227
Коментарі по темі:
Да там не в Виде дело,вся команда сыграла дерьмово,особенно центр хавы
Показати
Маю підозру, що динамо функціонально дуже далеко від свого піку. Але молодці - тягнуть на жилах підігнутими ногами. Треба виграти дві гри, а потім збірні - ой-йой. Якщо в такому темпі штаб Динамо запланував набір форми в квітні - зніму капелюха (за умов чемпіонства і фінала ЛЕ;)).
Честно говоря начинает уже раздражать этот Фоменко.
Показати
Та він дратував ще тоді коли сам себе вибрав в тренери нашої збірної! Дратував коли Динамо, маючи гравців на багато вище класом, грало в бій-біжи з "темпо-вересами". Дратував тоді, коли при вкладанні грошей в Таврію, він грався на відкатах міняючи склад кожні півсезону і не даючи результатів очікуваних і декларованих спочатку сезону. Я же не кажу про Англію, Сан-Маріно, Польщу, Францію і Словакію...
Должно было штук шесть влетать,тогда точно бы пасть не открывали такого рода псевдо игр очки.
Показати
зачем же так грубо? у игроков сейчас итак все плохо... нужно поддержать их морально, иначе будем играть с 5-ю командами в чемпионате...
А Грозному не подошёл))
Показати
я розумію чому не підійшов, він хлопець загадка, але це виправляєтся часом, поживем-побачим
Тогда вообще показательная казнь была)) хочется дежавю.
Показати
Ага! ))
Как же натупили с Мякушко,парень очень сейчас нужен. Хоть убейте не пойму что в команде делает Селин,самый провальный и безтолковый игрок на сборах.
Показати
100%
Нужно жестоко наказать команду пивзавода) жаль только Мили нет,он спец по таким клоунам))
Показати
Знаєш, під час гри я також Мілю згадав!))
Мне показалось или Динамо в последних матчах пытается играть в три центральных,где третьим садиться опорник,а крайние должны активно играть на атаку?
Показати
Да эт все заметили)
Вместо Рыбалки,я по сборам не увидел что он чем то ему уступает,а первый пас значительно лучше, плюс удар мне больше понравился,минус может только опыт,но правильный подход может нивелировать.
Показати
Смешно.
Согласен на все 100
Показати
Замість кого - ось питання!
Київ-Ужгород і влітку в Динамо.
No results found.