Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 236
нам ще центр захисник потрбен, бо Танцюрист тепер буде грати в 4 центр захисники???
Показати
у нас их итак 5))))
Коментарі по темі:
"Б) Можно быть связующим звеном в команде, не забивая и не отдавая голевых передач, просто ведя игру команду!" - це і цікавить найбільше, чи наш Махмудка може грати в такому плані, хто бачив його більше - поділіться враженнями
Показати
Посмотрев обзоры игр Цюриха - могу с увереностью сказать, что может! Опасные, да и не опасные тоже, атаки зачастую начинались с его действий: паса, прохода, удара, отбора...
Думаю как раз таким игроком есть Лавесси! Нападающий который не так много забивает в Наполи но является ИМХО тем кто ведет игру команды! Поэтому согласен чтоб Мехмеди стал у нас подобным по важности игроком забивая не столь много)))))
Коментарі по темі:
Підпишуть мужика, жаль його((( Прилетить, йому покажуть і розкажуть, він поведеться підпише контракт, пограє в передсезонці, може й заб"є, а потім... Почнеться чемпіонат, а тут бац - Сьомін (вибачте, що проти ночі), а тут бац - Нінко і Аля ( Шева, Міля...) на його позиції, а тут бац - і 2 хв ігрового часу за 2-ге коло ( в кращому випадку), а тут бац Динамо 2,3,...8,9 для адаптації.... А на вигляд не поганий пацан, добряк, а тут бац ...)))))))
Показати
Да перестаньте вы уже! Он приедет увидит, даже базу Динамо и обалдеет,а про стадион я вообще молчу,стадион на 70 тищ,на котором ему прийдется играть.Я думаю от такого он не устоит!
Коментарі по темі:
Дякую!!! Вам також всіх благ в Новому Році!!!!
Показати
Благодарю!
я думаю, що якщо б Берті дати матчів з 5-6 підряд зіграти в основі, після повноцінних зборів і з залікованою травмою, то про такого футболіста як Алієв ніхто б більше і не згадував
Показати
Алиев?А хто це?
Ну що не новина - інтерв"ю з Сьоміним в якого все добре, ми класні, Аля супер гравець - зомбують нас чи що??? В будь-якій команді аналогічній по імені з Динамо за такі результати тренера б вже давно погнали, хоча більшість нормальних, все адекватно розуміючи звільнилися б самі... А внас - гідна гра нормальні результати((( Херово, все херово, як на мене то взагалі повна попа. Ну хоч під новий рік не портіть нам настрій наш ви "внасвседобреюрпалич"(((
Показати
Не тошни, юморист! "Повна попа" - это половина нынешнего состава! Тут хоть кого поставь результатов не добьешься! Газзаев вовремя смекнул, что на этой кухне вкусной каши не сваришь, и был таков!
він надію в кожному другому інтерв"ю дає((( даюнчик він наш(((
Показати
ну дайте помечтать =))
Ну так плеймейкер після тренера найслабше місце в команді, немає ні одного ні іншого (((
Показати
Не согласен!После ГТ идет Капитан(желательно чтоб он был полевым игроком),а потом уже плей-мейкер
Ага, пам"ятаю Шеву в перших матчах за Мілан хтось штовхнув - Гатузо з своєї половини поля летів з ідіотським виразом обличчя, з виряченими очима, які налилися кров"ю, заштовхав чоловік 5 в сітку воріт, думав зараз повбивє, ледве пів Мілана відтянуло його. Програв тоді Мілан... Козел, баран, дятел, що всіх підводить, цей Гатузо, досі не розумію чого його з команди не поперли??????
Показати
Был бы ИМС у Милана-поперли б,правда и Милан бы был в Серии B
Что-то мы,дружище,крамолу пишем.Посыл ИМС был-"Сожри Хачериди"
Тут я дивлюся половина сайта не вболівальники, а шакали справжні(((. Які ж ви всі білі і пухнасті, ніколи помилок в житті не робили, на відміну від "дятла, барана, козла і т.д." Жені. Заклювати когогсь - завжди готові, тільки дай повід, інтернетчики хренові(((( Тренер плює на ветеранів, гравці і горевболівальники травлять своїх, презедент в рулетку грає - ну що блін за бордель(((((( І навіть при цьому всьому Динамо назавжди!!!!!!!!!! Зараз ти моя біль... але вірю в тебе Динамо!!! Жека, не здавайся, багато з нас з Тобою, віримо В Тебе, Ти будеш Кращим!!!!
Показати
и мою подпись под вышенаписанным поставь!
Шакалов здесь гораздо больше половины. =(
No results found.