Автор: Віталій Усик
Зареєстрований: 02.03.2011
Останній візит: 30.08.2011
19 серпня 2011 10:16
5

Коли хочеться мати п'ять телевізорів або четвер простого вболівальника

Погодьтесь, не часто аж п'ять українських клубів в один день грають свої матчі у єврокубках. Тому я, заклятий любитель футболу, провів весь день в очікуванні футбольної феєрії і в роздумах, як же переглянути якомога більше матчів. Ідея поїздки на футбол відпала відразу, адже так я міг подивитися лише одну гру за участю української команди, та й матчі проходили далеченько: Полтава, Харків, Болгарія, Англія, Греція.
Тому звернувся за допомогою до телепрограми, у якій і з'ясував, що канал "2+2" о 19:45 люб'язно надає можливість переглянути матч "Літекс" - "Динамо", а о 21:30 - "Металіст" - "Сошо". Його ж канал-побратим "1+1" також о пів на десяту транслюватиме матч "Фулхем" - "Дніпро". Два інші матчі були недоступні для мого перегляду. "Ворскла" - "Динамо"(Бухарест) показували на каналі "Футбол", якого не має у простих людей з простими телевізійними антенами. ПАОК - "Карпати" взагалі не транслювали в Україні.
Матч київського клубу був поза конкуренцією, адже починався раніше і не накладався по часу на інші протистояння. Про саму гру нічого говорити не буду. Для цього є футбольні експерти, тренери. Головне, що "Динамо" перемогло - 1:2.
Далі мене чекало дуже важке рішення: "Дніпро" чи "Металіст", "Фулхем" чи "Сошо"? Симпатизую я більше дніпропетровському клубу, тому і вибрав матч з його участю. Як виявилося, помилився. Три "сухі" м'ячі лондонського клубу поховали всі мої надії на перемогу. Тому, доки не було пізно, перемкнув на "2+2", де "Металіст" тиснув одну з найкращих команд Франції. Тиснув-тиснув, але так і не забив - 0:0 з дуже оптимістичним настроєм на наступний матч.
Звичайно, я не забув про ще дві гри, хоч і не міг переглянути їх по ТБ. Весь час поряд зі мною був ноутбук, де я ознайомлювався з текстовими трансляціями. "Ворскла" перемогла свого суперника - 2:1, а от "Карпати" програли 0:2.
По закінченню всіх матчів переглянув передачу "Профутбол", де експерти обговорювали ці футбольні дійства.
Спати взагалі не хотілося, тому і вирішив написати цю статтю. Можливо вона комусь допоможе правильно розподілити час у наступний четвер, коли відбудуться матчі-відповіді між цими ж командами. 

Коли хочеться чистий четвер, або колись мав я п'ять телевізорів...
Друзья подскажите, 2+2 на виасате показывать будут? кто знает как настроить - буду благодарен за инструкции. в службе поддержки сначала сказали что настроить можно, необходимо только раскодировать канал, а потом сказали что только переговоры ведутся и пока смотреть невожножно... Спасибо заранее!
Сховати
:) Я теж хотів Віасат ставити, але вчасно схаменувся. А 2+2 можна ж розблокувати, BISS-коди і все таке...:) Я би пояснив, чесне слово, але сам у тому чайник:)
Я смотрел Динамо, а потом Метал. На ZIK (е) смотрел Карпаты одним глазом.
Карпати-ПАОК транслювали по ЗІКу чи щось таке...:) Я теж обрав Фулхем-Дніпро. Літр "Славутича" трішки згладив перегляд даного "дійства", якщо його так можна назвати:) А наступного четверга вибір-то невеликий - Дніпро пролітає, Карпати також (мабуть), Ворсклу знов по Футболу покажуть... Лишаються Динамо та Металіст.