Автор: Локи
Зареєстрований: 18.08.2008
Останній візит: 31.07.2012
Болельщик Динамо!!!
22 жовтня 2010 13:12
17

АЗ-Динамо. Погляд.

 Доброго всім дня і з перемогою нас! Це найголовніше. Хочу поділитися своїми думками стосовно вчорашноьї гри. не люблю виставляти оцінки,проте почну з них, бо категорично не згодний з тими, що виставлені Динамоманією. Хоча, у кожного свій погляд. Проте з іншого боку, не можуть бути високими оцінки, як винагорода за перемогу.

Отже:

 Коваль-7. Юний голкіпер провів черговий впевнений поєдинок. не без огріх, звісно. Згадайте, як він валидольно упіймав м*яч після дального удару. Ще був момент, коли Алмейда вибив м*яч з лінії воріт. Тоді коментатор сказав, що Коваль помилився на виході. Абсолютно не згодний-там був очевидний фол проти Коваля. Взагалі, його самовідданість та бажання грати вражає. Скажу так, він буде помилятись, але йому слід довіряти навіть після того як виздоровіє Шовковський,бо це наше майбутнє і сьогодення.

Хачереді-6. Я довго думав над оцінкою, бо це одна з найбільш неоднозначних фігур учора. Рахуємо. Розібрався з провокатором-нападником суперників. Проте саме після його помилки був вихід сам на сам. Є його провина і у голі, бо не підстрахував. Забив гол, дуже важливий і, виходить, вирішальний гол, класно загалом зіграв на другому поверсі. У другому таймі виключився з гри, що ледь не призвело до голу, пізніше класно заблокував удар зблизька Жонатана. Дуже неоднозначно і відверто посередньо.

Алмейда-6. Ще один неоднозначний. Помилка при воборі позиції, коли забивали гол. Хоча там була не тільки його помилка. Проте класний виніс з лінії воріт...Вцілому з своєю роботою справлявся, але дуже валідольно. Півбала саме за сейв.

Каддурі-5.5. Це не той рівень. Дуже багато дозволяв на своєму фланзі. Не встиг з підстраховкою, коли гол нам забивали. Помилявся з вибором позиції, часто вагався, йти на випередження, чи зустрічати гравця вже з м*ячем. 

Бетао-6.5. Кращий з захисників, нагадав себе часів Сьоміна. В атаці мало проку,а  от у обороні був дійсно бетоном, Мартенс нічого не зміг зробити, як і молодий ісландець, що вийшов замість Мартенс.

Вукоєвич-5.5. Один з найбільш невдалих матчів Вуко за Динамо. Оцінка більше за другий тайм, адже дуже багато дозволив у центрі поля супернику і на підборах біля своїх воріт.

Михалик-5.5. Те ж саме, що й Огнен.

Гусєв-5.5. Грав не на своїй позиції. Його заміна напрошувалась вже після першого тайму,можливо варто було його перевести на правий фланг, де у голандців оборона тріщала.

Єрьоменко-6.5. Ще один неоднозначний!!! Дві гольових передачі. Проте багато обрізок, малювання пенальті замість удару у гострій атаці...Думаю, що причина у формі гравця.

Шевченко-6. Поки були сили-біг, сили закінчились і Шева став тягарем на полі. Добре, що своєчасно прибрали. Скоріш за все причина у віці та травмі. І ще, Шеву не розуміють, і Шева не розуміє....

Мілевський-6. І знову неоднозначно. Гол, традиційні штрафні, а що ще? Гол почався з його безглуздого дриблінгу. Міняти слід було раніше.

Даніло-5.5. Розрахунок Лужного був зрозумілий, адже Даніло добре зіграв з Карпатами, потягавши їх на фланзі, проте проти АЗ у Даніли мало що виходило.

Ярмоленко-5.5. Не увійшов у гру. Чи варто його взагалі зараз випускати, гравець явно не у формі, хоча доброю передачею все ж відзначився.

Зозуля-без оцінки.

Тепер про саму гру. Плоди роботи Газзаєва нам розхльобувати ще довго. У такому жахливому фізичному стані команда не була навіть при Дем*яненко чи Сабо у одному з найганебніших євросезонів Динамо. Команди при середніх швидкостях вистачає максимум хвилин на 40. Найстрашніше те,що особливо нічого не змінеш, форма не вдосконалюється за два-три тижні. Проте з*явилось інше у команди-самовіддача. Саме вона учора нам дозволила утримати рахунок. Думаю,що учора Лужному вдалось подолати першу проблему-витягти команду з психологічної ями. Після гри було видно,що з гравців наче камінь впав. Мені здається,що команда повинна потихеньку додавати. Зараз вже виздоровів Бертольо, скоро буде готовий Маграо. За рахунок цих резервів можна підсилити та покращити гру. Цього повинно вистачити для виходу у наступний раунд ЛЄ та вдалої гри у чемпіонаті, де втрачати більше не можна. А ще є кубок, де також треба йти далі. Скажу так, якщо при такій же грі як учора ми будемо вигравати, я особисто буду задоволений до зими. А зимою...а от до зими ще треба дожити. Одне лиш,у нас знову треба будувати команду, багато що починати з нуля, знову купувати гравців...Незабуваємо про тренера...

 

Хороший обзор. в большинстве соглашусь. Но интересный вопрос в том, что происходило в центре поля, где мяч у нас совсем не держался, особенно во 2м. Считаю ошибкой Лужного играть в 2 опорника. Ну отобрали мы мяч, а вот что дальше с ним делать? придержать могут всего 3 игрока - Миля, Шева и Ерема. Вот вылезла нам проблема в том, что хорошо отбирающие Михалик и Вуко не могли отдать этот мяч дальше и он снова возвращался к ним. и фиг знает какие им оценки ставить...)))))))
Вукоевич кстати голевую атаку разогнал
Локи, а то что Еременко после того как бегал вперед возвращался назад медленней Милевского? Это как обьяснишь?
Сховати
Ерема один из самых техничных и креативных наших игроков ! вот бы позицию ему подходящую, чтобы во всей красе себя проявлял
Ярмола, за отведенное ему время был намного острее Гусева слева, так что не согласен категорически... по Вуко тоже, там по мне Тарас ему не очень помогал, плюс у Вуко похоже было установка активно подключаться
Сховати
Ну-ну, как с его паса голландцы не забили, до сих пор не понимаю.
Сховати
какого паса ?
Сховати
точного
вообще-то лучше футбол смотреть, а не читать отчеты в инете и повторять мантры вэлыкого трэнера про талант Ярмолы... Ярмола просто чуть не слил матч. Место ему на банке, как вариант выходы на замену, когда терять нечего
Хороший обзор. в большинстве соглашусь. Но интересный вопрос в том, что происходило в центре поля, где мяч у нас совсем не держался, особенно во 2м. Считаю ошибкой Лужного играть в 2 опорника. Ну отобрали мы мяч, а вот что дальше с ним делать? придержать могут всего 3 игрока - Миля, Шева и Ерема. Вот вылезла нам проблема в том, что хорошо отбирающие Михалик и Вуко не могли отдать этот мяч дальше и он снова возвращался к ним. и фиг знает какие им оценки ставить...)))))))
Ні локи,я з тобою не згоден...лише раз аз програв на своїй арені, а тут ми змогли виграти. ....Вуко розпочинав атаки саме він розпочав гольву атаку коли забивав мілевський....В другому таймі не мало було підборів за Вуко...Ну всякому разі з перемогою тебе і всіх вболівальників...ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ....Дінамо...
Сховати
Дякую, і тебе з перемогою.
Я теж вважаю, що Динамо бере не силою тактики і майстерності, а просто грою "на жилах". А я не впевнений, що до зими вистачить цих сил, бо як зазначалося, фізика провалена, стратегія-тактика не поставлена і т.д... Я от ще не розумію - до чого загравання з долею і гра 4-3-3(чи то пак4-2-3-1). Якщо з захистом все зрозуміло - грають дійсно найсильніші гравці(хоча тут як сказати) і варіантів особливо нема, і з центром півзахисту - Вуко, Єрьоменко(навіть тепер Михалик, є Юсуф, Гармаш), то з нападом аврал: Гусєв ніякий не вінгер(Єрьома тим паче), він вдало грає в основному по бровці, інколи зміщуючись. Його гольове чуття і реалізація доживають останні дні. Міля не ЦФ - ну вибачте, в нього навіть середньої швидкості немає, він просто "стоячий". В підіграші і триманні м'ча йому мало рівних, але ж це чесноти для відтянутого форварда, який має швидкого напарника(як Бангура), тим паче що є Гіля, Андре он "суперфорвард", Кравець, Зозуля меншою мірою. Так і Шева - він ЦФ по суті, просто від численних травм і віку він втратив свою швидкість і як наслідок головні козирі - думає він швидко, але ноги не встигають. Тому треба: 1) Почати грати в 4-4-2. 2) Взимку придбати ЦЗ класного, людського ЛЗ(хоча будемо бачити як справи підуть у Горана і Несмачного), правого флангового півзахисника(або вже я к на те пішло то вінгера), якщо грати в 4-3-3 крім правого треба ще й лівого вінгера. Нападк=ників у нас кури не клюють - давляться. 3) Скинути баласт(див. - продати неякісних непотрібних гравців).
По вуко просто категорично не згоден....Кращий в матчі разом із ковалем....Скільки він разів перехвачував передачі.....я не знаю як можно було критикувати вуко блискавична гра ....БРАВО!!!!!!!!!!Вуко-7,хачеріді-6.5,бадр-5 всі атаки голандців проходили через лівий фланг нашої оборони...А що до решти,більш-менш згоден.....Думаю в 2 таймі не помішав би БЕРТОЛЬЙО...Для свіжості в півзахисті,а так головне 3 очка....Я не розумію тих які не довольні ігрою команди...
Сховати
Поясню по Вуко. Так перехоплював достатньо. Проте це лише частина його роботи. Друга полягає у підборах біля свого штрафного майданчика. Цього у другому таймі не було, як наслідок небезпечні атаки другим темпом, що завершувались ударами. Щодо Бертольо-можливо. Думаю, що слід було Грамаша вводити, а не Яромленка. Гармаш міг допомогти відсунути гру від воріт, як це він зробив у грі за мол. збірну. А бути задоволеним грою...Результатом так, а от грою ні в якому разі.
Не согласен только по Михалику... Но всё-равно спасибо за свой анализ!
Сховати
Я ж писав-можливо це наслідки травми. Особисто моя думка, загалом,у сучасному футболі занадто велика розкіш тримати на полі двох опорників,що грають виключно на руйнування. У створенні і Михалик, і Вуко слабукі, хоча й намагались, особливо Михалик. До речі, якщо співставити за що вигнали Тайсона у матчі Металіст-Сампа, та відмашку Ромеро проти михалика, то Ромеро також слід було виганяти...