Автор: Локи
Зареєстрований: 18.08.2008
Останній візит: 31.07.2012
Болельщик Динамо!!!
1 жовтня 2010 09:21

У розбитого корита.

 Доброго ранку. Якщо він, звісно, для когось добрий. Трохи охолонувши та провітривши під холодним вже жовтневим дощем голову, спробую трохи поділитись своїми думками.

Згадалась "Сказка о рыбаке и рыбке" А.С. Пушкіна, всю не буду переписувати, ось лише одна фраза: " На пороге сидит его старуха,А пред нею разбитое корыто". Дозвольте порівняння, але старуха-це керівництво Динамо, його власники (умисно не пишу Суркіс), а корито-це наша біль та гордість-Динамо...

Після вчорашньої, можливо найбільшої ганьби у історії Динамо, ми повернулись у досьомінські часи. Ех, який був ентузіазм, коли з приходом Сьоміна, почали змінюватись результати та гра команди. Ніколи не казав і не вважав, що Сьомін є ідеалом, прекрасним тренером для Динамо. Вважав, що період Буряка, Михайличенка, Дем*яненка-це найгірше. Помилявся...Гірше виявився Газзаєв. Але не тільки він...

Почну з недавнього. Взимку президент клубу заявляє, що купуватимуть виключно сильних легіонерів. Скажить будьласка, чи можна вважати таким Даніло, Попова? Чи справді зірки Бертольо та Андре? Отже, наш президент не зовсім, м*яко кажучи, відповідає за свої слова? Трансферна політика клубу знову провалюється. Вона здійснюється за абсолютно незрозумілими, неадекватники критеріями, на неї витрачаються шалені кошти, проте КПД такої трансферної політики менше нуля. Президент каже, что цих гравців обирає Газзаєв, отже з нього слід ситати. Так чому ж не питають? Уявіть собі, ви дали гроші, щоб вам пригнали мерседес, а вам приганяють ладу за ті ж кошти. Ви будете казати, що лада адекватна мерсу? Думаю що ні. Я давно вже зробив висновок, що Суркіс, та й багато хто ще у Динамо займають не ті пости. От спитати Суркіса, як він оцінює той час, що він на чолі Динамо? Власне, а що оцінювати:бренд Динамо попрано, нас вже навіть не поважають, багато хто вважає, що за рік нам навіть за третє місце буде важко боротись.

Все прогнило. Андрій Шахов каже, що Суркіси не віддадуть Динамо. Звичайно не віддадуть! Та й казкового шейха немає, щоб він купив Динамо, перелопатив все та поставив на чолі клуба грамотного менеджера-управлінця із знанням спортивної справи. А чи варто віддавати? Та нехай Суркіс хоч довічним президентом буде! От тільки управляти командою повинен профі.

Отже, що робити?

На мою думку, слід почати саме із зміни керівництва клубу, з аудиту та перевірки відповідності до займаємих посад. Але це процес не одного дня. А от що зробити треба зараз-розуміємо ми всі-вигнати Газзаєва! От тільки чи розуміє це Суркіс? Питання ще те, чи йому ще потрібна розгромна поразка від ШД? Динамівський вболівальник терплячий, але всьому є межа. Спитаєте, кого поставити? Та хоч Лужного-гірше не буде. Хоча, на мою думку, до перерви цілком може справитись Литовченко або Мунтян. А от у зимку потрібен тренер. Хто? Та вже писано-переписано. Спец, який здатен налагодити перш за все дисципліну на полі. А ще потрібна чергова чистка, дуже велика чистка. А отже, знову потрібні кошти на трансфери. Хто б не прийшов, а мільонів 20-30 вимагатиме. От вам і ще одна значна проблема. І тренера підписати, і гроші знайти. Суркіси не Ахмєтов, кидатись сильно грошима не можуть...І я от боюсь, щоб у такий ситуації не почались половинчасті міри. Черговий тренер з Росії-кого б там Суркісам ще пошукати? Або от Гончаренко з БАТЕ, або наших когось. Хоча проти наших нічого проти немаю. Калітвінцев або Яковенко. 

Все прогнило...Якщо на тілі з*являється гнійник, його вирізають, вичищають так, щоб рана була чистою і швидко заживала. Нам треба вичистити гній. Нехай це буде глибока рана, проте вона і так є, та ще й гниє. А чиста рана загоюється. Буде рубець, але він лише прикрашатиме та нагадуватиме, щоб не забували.

Як би там не було, вірю в рідний клуб, вірю в Динамо.