Автор: VE-DY13
Зареєстрований: 09.07.2010
Останній візит: 10.09.2018
12 вересня 2010 20:30
10

На скільки дорогий виліт з Ліги Чемпіонів???

Про те на скільки відрізняються преміальні від УЄФА на Лігу Чемпіонів і Лігу Європи уже писали. Тому я не буду про це. Я на пишу про контракти із різними фірмами.

Вчора я вирішив подивитися скільки коштує  клавіатура, мишка і коврик для неї з емблемою "Динамо" від фірми "HAMA". Зайшов у клубний інтернет-магазин, але там ніде не знайшов у категоріях. Потім подивився новини магазину і знайшов повідомлення про те, що в клубному інтернет магазині можна придбати ці речі. Але новина була давньою, а при переході на цю сторінку писали, що товару немає. Я розчарувався.

Потім зайшов на офіційний сайт "Динамо". Внизу там написані усі спонсори. Серед спонсорів не було фірми "HAMA". Також мені здалося, що там значно поменшало спонсорів. Я подумав:"Чому так?" Перше, що прийшло в голову так це те, що в контракті із деякими фірмами є такий пункт, що якщо "Динамо" не потрапляє до Ліги Чемпіонів, то контракт розривається.

Отже, можна зробити висновок, що "Динамо" втратило дуже значні кошти через виліт із Ліги Чемпіонів. Але чому ж тоді Ігор Суркіс не зробив ніяких дій після такого провалу? Невже він може так розкидатися грошима? Я думаю, що ні. На мою думку, відповідь в тому, що він дійсно бачить, що наша теперішня команда разом із Газзаєвим має дуже велику перспективу. Тим більше він знає, що відбувається усередині команди, а не ми.

Що ж, тоді чекаємо великого успіху від команди нашого серця!!!

Ну, все спонсоры к Лиге Чемпионов не имеют никакого отношения, так как в Лиге Динамо может рекламировать только одного спонсора - Титульного, а это у нас всем известный банк! А на всех бордах на стадионе совсем другие компании! Поэтому просто закончились контракты, у компаний кризисы многих... Так что все нормально, я бы не связывал не попадание в Лигу с тем, что фирма НАМА, чесно лично я и не знал что они спонсоры Динамо! А на сайте нет например Еуролаб и Биолы, которые так же выступают спонсорами Динамо, по крайней мере вокгруг стадиона все борды в этих компаниях! Так что ничего смертельного не вижу, давно известно, что главный спонсор у ДК - группа под начало Суркисов!
Сховати
Може й так. Я тільки написав те, що подумав. Просто сумно, що не купив те, що хотів. http://gn.ucoz.ua/im/pechal_ustalost/che.gif
Сховати
))) Дааа, уж...!))) И из-за этого надо было столько писать...?!(( ;))) Я, например, вообще не люблю, когда считают чужие деньги: спонсоры, продажи... потери в ЛЧ... Мне, главное, чтобы команда играла!!!
Сховати
Я не зовсім хотів залізти у гаманець Суркісу. Все рівно мені від цього нічого не буде. Я зрозумів у чому була моя помилка, коли написав цей блог. Я просто поєднав кілька непоєднувальних мікротем.
Сховати
Да ничего, DY13, я ж только высказал своё мнение;) Может я и неправ, и об этом надо писать...?!
К чему пост... о чём пост... Если честно - не понял(( Автор, поясните, пожаааалуйста!;)
Сховати
Вадим, можно я? я так понял, что смысл сего блога в том, что Динамо потеряло премиальные от выхода в ЛЧ, лишилось некоторых спонсоров, короче попало :-) \\НО Газзаева не увольняют, поскольку Суркис видит в нём потенциал! Где-то так....
Сховати
Щось таке я і хотів написати. Так і знав, що я не вмію писати. http://gn.ucoz.ua/im/osnova/agree.gif
"Где-то так...." и я это всё понимал:) Но уж слишком мудрено всё было сказано!))) Но к чему это... - до сих пор не пойму((( ;)))
кто знает, может Ты и прав!