Автор: VE-DY13
Зареєстрований: 09.07.2010
Останній візит: 10.09.2018
31 серпня 2010 23:05
1

"Динамо ТБ" уже скоро???

Не подумайте, що я володію якоюсь інсайдерською інформацію, просто мені здається, що залишилося чекати не так довго, як ми думаємо. Багато вболівальників уже кілька років чекають появу клубного ТБ. Дехто вже думає, що ніколи не дочекається його, але я все ж таки надіюся, що ось-ось почнеться тестовий запуск каналу. Що мене наштовхнуло на таку думку? Сьогодні, коли я переглядав відео з офіційного сайту "Динамо", яке називається «"Кривбас" – "Динамо". Післямова» у мене з'явилося питання: "Для чого це відео?" Якщо задуматися, то огляд матчу на сайті викладують завжди. А це практично те ж саме відео тільки ще й із коментарями. Можливо, ці відео створюються, щоб якось заповнити ефірний час клубного ТБ. А коментатором буде той, чий голос ми чуємо на відео. І це для нього зараз наче тренування...

Надіюся, що ця думка з'явилася у мене не через те, що я цього дуже хоче, а мала якесь реальне підґрунтя...

Якщо хтось володіє якоюсь реальною інформацією про клубне ТБ, то будь ласка напишіть її тут в коментарях. Я думаю багатьом на сайті буде цікаво її дізнатися.

Найближчим часом з'явиться "Динамо Веб-ТВ" з трансляцією тільки в інтернеті. Інформація отримана з найдостовірніших джерел :-)