Автор: VE-DY13
Зареєстрований: 09.07.2010
Останній візит: 10.09.2018
14 серпня 2010 22:27
10

Переможна поразка

Сьогоднішній день чомусь став невдалим, хоча нічого не передбачало такого((( Програли "Динамо", "Динамо-2" і "Дніпро"... Але найбільше усіх нас хвилює поразка нашого найкращого клубу "Динамо". Якщо ви вважаєте, що сьогоднішній матч є повним провалом, то ви глибоко помиляєтеся! Газзаєв багатьох гравців приберіг для матчу проти "Аякса". До того ж "Ворскла" далеко не найслабкіша команда в Україні.Так безперечно ми сильніші і повинні були здобувати перемогу. Якщо судити про матч за грою, то я вважаю, що закономірним результатом була б нічия або навіть мінімальна перемога полтавчан, хоча, як на мене, у "Динамо" було більше моментів.

Вчора я сперечався із своїм другом про футбол, а конкретніше про "Ворсклу". Я не знаю яким боком він дивиться футбол (чи дивиться взагалі), але він казав, що "Ворскла" дуже слабка команда, яка має боротися за виживання. Зазначу, що мій друг не казав, що ця команда повинна боротися за виживання, але його фрази складали у моїй голові таку картину. Найбільше, що мене здивувало це те, що він сказав, що тренера "Ворскли" виганяли з команди. Я припустив, що він сплутав Павлова із Кварцяним, але й там інша ситуація. Тим більше, що вся гра ворсклян тримається саме на Павлові. На останок я йому сказав, що сьогодні "Динамо" може програти "Ворсклі", бо у нашої команди буде грати не основний склад. Можливо я так сказав, щоб довести, що "Ворскла" не слабка команда, але виявився пророком [можете не казати мені, що я накаркав, бо я в таке не вірю)], хоча я думав, що "Динамо" все ж таки здобуде перемогу... Тим більше у футболі не може одна команда весь час здобувати лише перемоги, як би цього не хотілося вболівальникам(

Після цієї поразки знову побільшало ненависників Газзаєва. Зізнаюся чесно, що раніше я сам був проти нього, але зараз моя думка змінилася. По цьому матчу єдине, що мені не сподобалося у Газзаєва це те, що він після пропущеного голу форварда міняє на опорника і майже відразу іншого опорника на гравця для креативу в атаці, коли на лаві залишався і Кравець... Мені навіть здалося, що Михалик вийшов більше для того, щоб отримати капітанську пов'язку, а через те, що команда програвала, то Газзаєв вирішив замінити іншого опорника. А по складу питань до Газзаєва не повинно бути, бо він хотів, щоб більшість гравців підійшли у кращій формі до матчу із "Аяксом". Тим більше останнім часом я побачив у команді прогрес, мождиво він не такий значний як нам цього хочеться, але він є! І я вірю, що Газзаєв може виграти Лігу Чемпіонів із нашою командою!

Коли я побачив, що в основі "Динамо" в захисті Бетао - Алмейда - Сілва, то у мене з'явилося погане передчуття, але я відразу забув про це і згадав лише по закінченню матчу. Думаю цю "трійцю" ми не скоро побачимо разом, коли "Динамо" гратиме в 4 захисника. Попова сюди не вписав, бо йому ще потрібен час, щоб більш якісно оцінити його дії. Якщо чесно, то мені подобається його гра, але про це ще рано судити. Також мені імпонує, що він може далеко кинути аут.

Оцінювати гру Гармаша в матчі я не дуже хочу, але на мою думку він просто втомився від такої кількості матчів, тому він був не такий активний як зазвичай. Я думаю, що Газзаєв теж це зрозумів, замінивши Гармаша по перерві. Щодо нашого аргентинця, то помітно, що в Бертольйо чудова техніка і швидкість, але йому ще чогось трохи не вистачає... Напевно зіграності і стійкості у силовій боротьби. А Вукоєвич просто робив свою роботу.

Каддурі залишив сьогодні не однозначне враження. Ніби не провалив матч, але й далеко не вразив. Місцями грав нормально, але і провалювався. Якщо чесно, то зараз пишучи цей блог, я зрозумів, що Бадра чомусь я рідко помічав на полі. Єдиний хто в цьому матчі порадував так це Гусєв. Приємно, що він відновлюється такими темпами. Він сьогодні був однозначно НАЙКРАЩИМ!!!

Я не розумію, що зараз коїться з Мілевським. В останніх матчах він переважно тормоз наших атак, хоча інколи віддає чудові передачі. Ще позитив у тому, що в останніх 2-ох своїх матчах він уже почав бити за меж штрафного майданчика. Можливо у нього якісь особисті проблеми. Щодо Зозулі, то я гадаю об'єктивно оцінити його дії в кожному матчі досить складно. Він наполегливий, намагається вигравати кожен момент і знає де краще знаходитися у штрафному майданчику при різних ситуаціях. Зазвичай його не часто помічаєш на полі, але йому достатньо 1-2 моментів для голу, але сьогодні йому відзначитися не вдалося.

Я завжди вболівав за Бойка і намагався підтримувати його, як тільки можна, але по сьогоднішньому матчу я зрозумів, що його рівень не "Динамо". Але я не думаю, що Коваль зіграє проти "Аякса". Просто він ще менш досвідченіший, ніж Бойко і ставити його в основу для Ліги Чемпіонів ще рано, бо це буде його дебют. А дебютувати за команду відразу в такому турнірі... Втричі прикро за Бойка через те, що його батько раніше грав за "Динамо" і те, що він корінний киянин. Думаю, що через 1-2 сезони він стане повноцінним гравцем іншої команди УПЛ. Як же я хочу помилятися щодо нього...

Тепер спробую пояснити чому я обрав такий заголовок. Відомо було що представники "Аякса" будуть на цьому матчі і це не було секретом. Завдяки певній ротації ми змогли заплутати Мартіна Йола, якому тепер буде важко здогадатися якої гри очікувати від "Динамо". Я також впевнений, що вони будуть переглядати і записи попередніх матчів "Динамо", що більше їх заплутає. Тим більше у наступному матчі може зіграти Андре і ніхто не знає якої гри від нього очікувати. Я думаю Газзаєв зробить певні висновки і таких поразок у нас більше не буде. Тому ця поразка дасть поштовх для перемог у наступних матчах. Чомусь у мене таке передчуття, що ця поразка особливо нам допоможе у матчах із "Аяксом"!

Та все логічно... Не може Динамо на різних фронтах грати різними складами, резервісти не зроблять погоди вже навіть в ЧУ. Треба рівнятися на західноєвропейські клуби з їх ритмом життя, орієнтацію на 2 фронти. Як на мене, не можна відразу ставити такий склад, навіть на Ворсклу(а чому "навіть", вони нещодавно Металіст винесли), максимум 2-3 позиції можна було замінити, а так все пішло шкереберть. Просто треба розуміти, що це вже давно не 95 і навіть не 2005 рік, коли ми не мали суперників крім 1-2 команд, а інші виходили проти Динамо вже програвшими. Якщо ми європейський клуб, треба орієнтуватися на їхні традиції(розклад і уклад життя клубу, ротація).
Сховати
Я гадаю було б ідеально якби в матчі виходили 1-2 гравці, які не грали у попередній грі. Бажано було б якби кожного разу це були різні гравці.
Повторю свою мысль про Гусева, которую писал вчера. Да, он кое-как обострял игру. Но обострял не в той зоне, в которой должен был это делать. Его правый фланг практически всю игру молчал. В итоге оборона "Ворсклы" не растягивалась и полтавчанам было намного проще защищаться.
Сховати
Повністю заперечити не можу, але і не зовсім погоджуюся.
Олег Гусев был лучшим в игре. А Гармаша вообще не было видно - я не сразу заметила его в составе, может, действительно, устал? Бертольо очень старался, но с его фактурой, он отлетает от защитников и полузащитников как мячик!!!
Сховати
Можливо Бертольйо ще не пристосувався до нашого футболу, бо в Аргентині стиль гри, не такий як в Україні.
ПРиятно читать, но один минус, я плохо понимаю на украинском, так что воспользовался переводчиком) ну это я не говорю что плохо, а хорошо, ресурс то украинский ) Милевский тормоз атак? звучит грубо, он просто притормаживает атаки, а не тормозит. так же не согласен про Гусева, мне он не понравился никак. Бойко, обращение к ультрас : Ребята, сделайте плакат с его именем, и подписью что-то типа " Денис, вы в Тебя верим" и при каждой минутке кричать"Бойко" он нам тогда такие девидденты даст, и для ВиаНа, Огнева, Вадима: Ребята, как считаете, может на матч Динамо-Днепр сделать агитацию, и звать людей на матчи? с помощью наших блогов, я думаю, это вполне реально. Ибо посещаемость нашего маленького стадиона-не ахти, а так будем своим мини-ультрасом, что думаете? ну и мне важно мнение и остальных :) по поводу поддержки нашей команды не только в секторе Ультраса.
Сховати
Щодо Мілевського, то я не хотів його ображати. Можливо вийшло дійсно досить грубо, але ж я описав і деякі позитивні моменти його гри. Щодо Гусєва можу сказати лише те, що в кожного своя думка на все, тому інколи думки не збігаються. Тим більше кожен оцінює гру футболістів по різним ознакам.
Светлые мысли:) Я с тобой согласен, матче с Аяксом будет другое Динамо... А Бертольо очень хорош, только сыграности и доверия партнеров к нему не хватает:-( Очень надеюсь и Андре не разочарует:)
Сховати
Дякую за солідарність!