Автор: VE-DY13
Зареєстрований: 09.07.2010
Останній візит: 10.09.2018
10 липня 2010 02:03
6

Позитиву немає, але потрібно надіятися

 

Гра київського "Динамо" у матчі проти "Оболоні" м'яко кажучи не вразила. Таке враження було, що гравці нашого клубу переоцінили власні можливості та недооцінили суперника. "Оболонь" же показала характер і цілком закономірно звела матч в нічию. Тепер окремо пару слів по кожному.

 

 

Денис Бойко. Він зайняв місце у воротах лише через травму Шовковського. Єдиний хто ще міг зіграти замість Бойка був Артем Кичак, в якого досвіду виступів в УПЛ немає. Та й ніхто до матчу не бачив його в основі. Моменти біля воріт "Динамо" почали виникати відразу. Але в гру Бойко серйозно не вступав. У другому таймі стався момент, який не передбачав нічого небезпечного, бо Бойко вчасно вийшов з воріт, але так сталося, що він не влучив по м'ячу і ми пропустили гол. З ким таке не трапляється? Ну що ж, буває. Тільки лінивий не помиляється. В другому голі могла врятувати лише реакція спайдермена, але нею Бойко, на жаль, не володіє. Удар був сильним і з близької відстані, тому Бойка тут не потрібно звинувачувати. Тим більше, що зіграти на виході він не міг через велике скупчення гравців у штрафному майданчику, які б завадили йому. Звинувачувати Бойка у програші не потрібно, зараз йому необхідна підтримка вболівальників.

 

 

Данило да Сильва. Наш правий захисник зіграв невдало. І не дивно, що Газзаєв швидко замінив його на більш надійнішого Бетао. Данило в атаці був досить активним. Він не боявся обігрувати гравців по своєму флангу, робив навіси і простріли. За старання в атаці він заслуговує на похвалу. Але його навіси не несли загрози, бо захисники часто знаходилися у кращій позиції, ніж форварди. Таке враження було, що він не дивився куди навішує, а робив це лише для статистики. В захисті він часто помилявся, чим і спровокував тренера на заміну. Через активні дії у нападі Данило не завжди встигав повертатися у захист. Інколи програвав єдиноборства і втрачав позицію. В цілому зіграв невиразно, але є надія, що він прогресуватиме і буде приносити своєю грою вболівальникам лише радість.

 

 

Леандро Алмейда. На початку матчу мене трохи здивував. Склалося враження, що відбувся невеличкий прогрес у його грі, десь на 1%. Страхував партнерів по захисту, не боявся іти в боротьбу, був наполегливим на полі. Але потім він чомусь почав нагадувати колишнього себе і його гру важко було назвати надійною. Ніби не найгірше зіграв у команді, але й допомоги від нього було мало.

 

 

Жерсон Маграо. Він ще раз підтвердив, що захисник з нього поганий. В атаці він, безперечно, грає добре, але в захисті він часто втрачає позицію. Ну не створений він для захисту. Його позиція - це лівий півзахисник. Це всі давно розуміють. Я думаю, що на цій позиції у вчорашньому матчі Несмачний зіграв би краще. Тим більше Газзаєв говорив, що Несмачний перебуває у гарній формі. Щодо Маграо, то він зараз найкращий бразилець в команді, але користь від нього лише в атаці.

 

 

Огнєн Вукоєвич. Багато хто із вболівальників називає саме його трансфер найкращим для "Динамо" за останні 10 років. Він своєю грою підтверджує це. Вуко не любить програвати боротьбу. Часто коли бачить, що не встигає за суперником, то йде на фол. Інколи це не завжди є необхідним. Тому він за сезон і заробляє багато жовтих карточок. Із функціями опорного півзахисника він вдало справляється. І цей матч він провів на своєму рівні.

 

 

Денис Гармаш. Талант у нього безперечно є. І добре, що Газзаєв не боїться випускати його у стартовому складі. Але, відверто кажучи, на місце в основі "Динамо" він зараз не дотягує. В матчі інколи сладалося враження, що Гармаша не було на полі. Так, він старався, але було відчуття, що Гармаш не зрозумів яка є різниця між матчами за молодіжний склад і основу. Часто перетримував м'яча, завжди шукаючи позицію для удару. Але якщо з кожним матчем він все більше набиратиметься впевненості, то вже цього сезону може стати відкриттям чемпіонату.

 

 

Роман Єременко. Я не знаю, що робили б наші форварди без його пасів. Дійсно є помітним те, що позиція в центрі поля є для нього рідною. Зараз важко уявити, що такий універсал не вийде в якомусь матчі. Він приносить багато користі команді. В перспективі може стати плеймейкером команди, якщо ще не став. І помітним також є його прогрес у грі. Якщо згадати його перший сезон і те, як він зараз грає, то можна припустити, що він прогресуватиме і надалі.

 

 

Андрій Шевченко. Капітан, лідер, класний футболіст. Клас і авторитет Шеви в команді вищий, ніж у будь-кого і це не підлягає сумніву. Не дарма цей сезон він починає капітаном. Так, Шева зараз не в найкращій своїй формі і його турбують болі в спині, але він приносить користі команді більше, ніж будь-хто інший. Вчорашнім матчем він підтвердив свій високий клас і зіграв на своєму рівні.

 

 

Артем Мілевський. Брав активну участь у комбінаціях, заробляв штрафні удари. Більше позитивного про його гру я не можу сказати. Так паси він віддав не погані, але хіба це робота центрального форварда? Особливо його фірмові паси п'ятою, які часто є не точними. Мілевський єдиний із гравців нашої команди, який у вчорашньому матчі навіть не робив вигляд, що він старається. Він більше на камеру позував, як це зробив коли команди виходили на другий тайм. Він все більше стає схожим на Роналду. Тільки проблема в тому, що бере від нього лише найгірше. Ще останнім часом Мілевський славиться своїми грубими фолами і розмовами з арбітром, через що отримує жовті картки. Можливо його потрібно посадити на лаву запасних і випускати на заміни, щоб він знову доводив, що вартий основи. Пригадую, коли Мілевський пробивався в основу "Динамо", то тоді аж гордий ставав, коли думав, що такий гравець грає за наш клуб. Він тоді намагався боротися в кожному епізоді, а зараз...

 

 

Андрій Ярмоленко. Як його тільки не обзивали... Зізнаюся, що я теж не в захваті від його гри, але принижувати його я не хочу і не маю на це право. Що не кажіть, але в ньому безперечно є талант. Газзаєв це бачить і довіряє йому. Чому всі почали критикувати його? Через те, що він не забиває. Але ж у нього є багато позитивних якостей! Швидкість, дриблінг (і не смійтеся), грає головою не погано, завжди старається, витривалий. Не дарма ж Ярмоленко часто за матч пробігає більше, ніж будь-хто інший. Багато його називають кривим. Невже всі забули, що цей "кривий" позаминулого сезону став найкращим бомбардиром Кубка України, будучи не основним гравцем команди? Минулого сезону він часто не забивав, бо не було в нього впевненості, а вболівальники замість того, щоб підтримати, робили навпаки. Можливо цього сезону він нарешті почне забивати.

 

 

І на десерт Валерій Газзаєв! Невідомо кого більше критикують: Газзаєва чи Ярмоленка. Вважати Газзаєва поганим тренером ніяк не можна, бо він все ж таки здобував Кубок УЄФА, та й в наш клуб аби-кого не запросять. Можливо "Динамо" дійсно не його клуб. Нехай тоді його звільняють! А що далі? Шукати нового тренера? А де його шукати? Серед українців - це Калитвинцев, Максимов, Блохін, Михайличенко (майже не реально). Ідеальним варіантом були б або Максимов, або Калитвинцев, але це було б не коректно по відношеню до "Кривбаса" і збірної. Я вважаю, що Блохін зараз не допоміг би "Динамо" і не один я так думаю. Може Лужний? Уже раз пробував, не вийшло (хоча може колись стане гарним тренером). Шукати тренера за кордоном? Так де зараз знайти авторитетного і вільного? Та й скоро період трансферів закінчиться і йому доведеться працювати із наявними гравцями. Скажу чесно, що я хотів би, щоб Газзаєва звільнили, але тоді можна буде вважати, що сезон вже провалили. Так, його дії не логічні. Каже, що хоче грати, як "Барселона", а сам під час матчу укріплює оборону і команда на останніх грає на відбій. Хіба так грає "Барселона"? Це ще можна пробачити. Але чому в основі є гравці, які взагалі без мотивації? Дехто не дотягує до рівня основи, але стабільно там грає. А тепер задумайтесь: хтось із нас тренував команду? 99,99% скажуть, що ні. То звідки ми можемо знати як краще буде для "Динамо". Тим більше ніхто з нас не знає, як гравці працюють на тренуваннях і що там всередині колективу. Надіюся більшість із нас і я помиляємося щодо Газзаєва і ми закінчимо цей сезон достойно. У "Динамо" навіть був період коли старт чемпіонату починали невдало, але нічого страшного не траплялося, потім набирали хід. Навіть багато грандів не виразно стартують, тому у нас ще все попереду. Це ж лише перший матч! А в чемпіонаті їх ще буде 29!

 

Тож нам залишається вірити в майбутні перемоги команди і завжди її підтримувати!

 

Хотел бы видеть подобные отчеты после каждого матча) Надеюсь, что матчи в будущем будут более удачные)
Получается нужен еще один центральный защитник. Да и вратарь тоже не помешал. На Бойко давит груз ответственности и он похоже дальше не потянет, а Богуш уже прошлое. Аксакалы намеки кидали что зимой затаримся молодым перспективным вратарем, а защитника надо искать. Желательно конечно европейца, чего не обратить внимания на северян, норвежцы, даны, шведы... Неужели там не найдется нормальный центральный. Бразильцы ну не защитники, особенно в нашем чемпе, где нужно быть голодным зверем, потому что другим тоже хочется кушать и если не ты его на поле так он тебя. Интересно на какой момент Газ запланировал пик формы. Автору спасибо, не смотря ни на что команду нужно поддерживать, если ты болельщик ты должен быть с командой и в горе и в радости, даже если и она будет на последнем месте в ЧУкре.
Приятно прочесть взвешенную оценку, без нервов - это плюс в рейтинг
Хороший анализ! сенкс!)
Забыл добавить насчет Бойко.. Парень УЖЕ с огромной такой звездой во лбу. Ладно бы СаШо, ему можно, а эта сопля чего из себя строит ?..В Оболони ему самое место.
Лично я не считаю Газзаева плохим тренером. Я его в принципе не считаю тренером. Он просто высокомерный пиздопакостный физрук с манией величия. Обратите внимание, этот индюк с самого начала матча ерзает на скамейке с растерянным ебалом. О чем тут вообще говорить можно ? Он не управляет командой АБСОЛЮТНО. Но сука корчит профессора, все мол заебись, по плану бля все. Их в нынешнем состоянии возят всякие оболони с закарпатьями, это бля хуев позор. Нахуй из Киева, мразь усатая.