21 сентября 2013 21:52
64

Ультрас "Динамо": "Наше терпение не безгранично"

Відкрита заява Ультрас "Динамо" (Київ):

Ми завжди з повагою ставимося до кольорів нашого клубу, до величної історії “Динамо”, ми цінуємо і культивуємо серед нашого руху справжні динамівські якості: мужність, цілеспрямованість, прагнення досягти найвищого результату в кожній справі, рішучу боротьбу із будь-якими труднощами на шляху до своєї мети. Адже якщо ти граєш у “Динамо” – ти мусиш не тільки викладатися на полі на 120%, а й постійно прогресувати. Якщо ти вболіваєш за “Динамо” – ти мусиш бути найкращим на трибуні та поза нею. Якщо ти працюєш у “Динамо” – ти мусиш віддавати всього себе клубу заради перемоги у кожній грі, у кожному турнірі. Це не юнацький максималізм, це – ідеологія, завдяки якій наш клуб здобув свої найбільші перемоги й отримав світове визнання.

Сьогоднішнє “Динамо” – це наш біль. Боляче спостерігати, як команда програє гру за грою, отримує нищівні поразки від команд, титули та здобутки яких усі разом менші за ті трофеї, які має наш клуб. Ми чудово розуміємо тих гравців нинішнього “Динамо”, які викладаються на полі, але вимушені гру за грою вибачатися перед власними вболівальниками. Однак відчайдушних зусиль кількох гравців, навіть найбільш талановитих та відданих нашій команді, недостатньо для перемог. Так само, як і недостатньо лише витрачати гроші на трансфери гравців, не цікавлячись результатами команди, заради яких ці трансфери здійснювалися. Недостатньо без кінця-краю розбиратися та шукати причини поразок, проводити бесіди із гравцями, не роблячи при цьому жодних висновків та дій, аби змінити ситуацію на краще. Недостатньо лише освистувати команду на стадіоні та викладати обурливі повідомлення на адресу клубу в мережі Інтернет.

Ми нікому й ніколи не дозволяли і не дозволимо безкарно ганьбити та ображати наше “Динамо”. І це стосується усіх, у тому числі гравців, тренерів, менеджменту клубу та його власників. Ми вимагаємо від усього динамівського колективу рішучих змін, а не подальших вибачень та розмов про будівництво команди. Ми вимагаємо дій та рішень, а не звітів про витрачені на клуб кошти. Ми поки що все ж щиро сподіваємося на те, що нам не треба буде вдаватися до радикальних дій, аби припинити той сором, який спостерігає багатомільйонна родина уболівальників “Динамо” останнім часом. Але наше терпіння – не безмежне, і не варто його випробовувати.

 Бийтесь до останнього або знімайте форму “Динамо” та йдіть геть!

Підписуюсь під кожним словом! Вболівальник "Динамо" Київ з 1970 року.
Полностью поддерживаю и плюсую г Хмельник свами может если примут радикальные меры так как было в случае с Газзаевым когда бутылка в голову полетела тогда может хоть кто то за шевелиться и начнет что то делать а то на ето безобразие не возможно смотреть
правильно на все 100%.из года в год меняем тренеров а толку нет.пора бы имс подумать о причинах.
вот так у нас в стране все и делается... писульку накалякали мол "мы тут такие белые и пушистые, пропагандируем мужество и порядочность на стадионе и вне его", а все остальные, как овечки, "да!!!", "плюсую", "молодцы"... а в чем, мля, они молодцы????? то, что они якобы пропагандируют- это просто показуха. на самом деле, ультрас- это организованное (в нашем случае- не очень хорошо) сборище хулиганов, которым важно поорать, подраться да добавить клубу "гемороя" в виде денежных штрафов, дисквалификации стадиона и т.д. даже в своей писульке они открыто угрожают- " Ми поки що все ж щиро сподіваємося на те, що нам не треба буде вдаватися до радикальних дій, аби припинити той сором, який спостерігає багатомільйонна родина уболівальників “Динамо” останнім часом. Але наше терпіння – не безмежне, і не варто його випробовувати." да вы охренели просто!!!! слава дебилов-ультрасов московского динамо не дает покоя??? вы еще на сербских начните ровняться! "позорники"!!! P.S. напоследок- "отримує нищівні поразки від команд, титули та здобутки яких усі разом менші за ті трофеї, які має наш клуб." хватит жить прошлым! Динамо БЫЛО КОГДА-ТО сильной, конкурентоспособной командой.... нынешний клуб строит новую историю, в которой рока очень мало достижений и событий, которыми можно было бы гордиться. все будет хорошо. возможно, не с этим тренером. возможно, не с этим президентом.
вот! вот то, что нужно сказать ИГРОЧИЛАМ и тренеру немного надоело после каждого просера слышать "Гнать тренера!" не хочу перечитывать выше, потому напишу: 1. лидеров в команде нет (ни в линиях, ни вообще на поле) 2. взаимопонимания между инолегионом и русскоязычными нет 3. мнимый лидер Ярмола выжигает весь возможный конструктивизм своими недомахами ногами на ВСЕМ поле (ему отдают в надежде все, кроме Тремулинаса и Ленса, а он порет ....) + его месседж после матча с Генком (хотелось бы спросить у него: " ... ... .....???") 4. главная ошибка тренерского состава в том, что не построена психология -> взаимодействие на поле (когда-то ВВЛ долго не принимал такого работника в состав как "психолог", но позже согласился, что это также "боевая единица") 5. надоело уже читать после проигранных (ничья для нас тоже поражение) матчей твитеры-шмитеры: "Мы не занимаемся тактикой, а мы могли бы", дык бЛиять, возьми да тренируй, а так лямы евро грести есть кому, а ИГРАТЬ (забивать в пустые ворота, держать нападающего до конца, а не пялиться на мяч. в общем всё то, что учат в спортшколе) некому, все только рассуждают о стратегиях и тактиках всё ИМХО
Пусть попробуют и дальше это безхребетное игрище показывать, - мне не надо ни в Чапаевку, ни в Козин ехать, я каждый день там езжу. Им придется на внутренних полях прятаться.
и мой вам плюсик!
Давно пора. Исходя из таких слов, не сильно огорчусь ничейке завтра..все равно ниже 6го не упадем...а 6 или 4- разницы нету... так вот, в продолжение: ничейка с этим колхозом откроет дверь к поездке Ультрас на Базу..вот этого я и жду.. пора уже.. пора.
Скрыть
а раньше даже статья была, за подстрекательство...
Скрыть
Раньше и девушки были моложе..
Молодцы Кривой Рог с вами
Скрыть
и Севастополь с вами
Я з Черкас, я за ДИНАМО!!!