7 марта 2016 11:04
4

Сергей ПРИТУЛА: "Переход Селезнева в российский клуб? Мне по-хе-ру"

Известный ведущий Сергей Притула в интервью 056.ua рассказал о своем отношении к переходу Селезнева в "Кубань" и о шансах сборной Украины на ЕВРО-2016.


- Що думаєте про перехід Євгена Селезньова в російський клуб? Якби вам запропонували найбільший гонорар в вашому житті, поїхали б до Росії з концертами?


Я нічого не думаю про перехід Євгена Селезньова в російський клуб. Уявляєте? Нічого! Я кожен день думаю про свою роботу, про колектив з 10-ти чоловік, який треба годувати, про поведінку сина в школі, про солдатів в АТО і те, що їм потрібно придбати і про зростання долара, який щомісяця ускладнює ці закупівлі, про реабілітаційний центр, який я утримую в Тернополі, про те, що мамі 3 операції зробили за 3 місяці, про те, що через зайнятість на роботі бачимося з дружиною по півтори години на добу, коли пізно ввечері сходимося додому ... і тут я все це відставити і задуматися про перехід Селезньова у Кубань. І мені по-хе-ру! Щоб здоровий був. Він багато зробив для Збірній і для клубу. Ні ви не в його шкірі, ні я. Перейшов? Ну нехай він тим париться, а не ми! А я в Росію з гастролями не поїду. Ці дві орбіти просто не перетинаються. А знаєте чому? ТОМУ ЩО Я НА СЦЕНІ ПРАЦЮЮ НА УКРАЇНСЬКІЙ!!!


- Які шанси у нашої збірної у Франції і чи збираєтеся самі відвідувати матчі Чемпіонату Європи?


- Євро збираюся, але всі плани можуть зруйнувати зйомки. Якщо Варнава не зможе зніматися в «Хто Зверху?» У серпні, то будемо знімати в червні, відповідно всі Євро я пропущу в павільйоні. А шанси збірної ... якщо правильно налаштуватися - з групи вийдуть. Група не з легких. І я навіть не про німців. Поляки в групі зайняли 2-е місце відставши від тих же німців «аж» на 1 очко. Зате примудрилися забити в груповому раунді на 9 м'ячів більше ніж німці. Тобто в середньому на 1 гол за матч. Ви чуєте, як це звучить: «поляки обійшли німців за показником забитих / пропущених». Фабіанський, Гжегош Крихов'як, Роберт Левандовський - ці прізвища мене бентежать. Думаю «заруба» буде сильною. І Айріш не варто списувати з рахунків.


- За який клуб вболіваєте?


За тернопільську «Ниву»! А якщо говорити про «прем'єрку», то я все життя за «вісь добра» - Львів-Київ-Дніпро!

- По мережі досі гуляє ваше фото з Євгеном Коноплянкою, а з ким ще з футболістів збірної або «Дніпра» підтримуєте дружні стосунки?


- Я в тій чи іншій мірі знаю практично всю збірну. «Старших» трохи більше, «молодих» поменше. З «Дніпра» краще знаю Зозулю, оскільки, він теж активно займається волонтерською діяльністю і ми часто перетиналися по цій темі. Ще Федю знаю.

Що думає Притула на рахунок українського футболу? Всім по-хе-ру
Теперь так само повинно будт похеру тренерьскому штабу збірної на Селезньова. Мені здається це було б правильно. Так само як їм зараз похер на Дєвіча. Хотіли гроше? Їжте.
Скрыть
Astr, А кто играть в нападении будет если не вызывать Селнзнева и Девича? Будковский слабоват как не крути, Зозуля после травмы уже не тот что раньше, Гладкий это вообще недорозумение такая себе отрыжка украинского футбола . Так кто может выйти в основе и достойно отыграть и забивать Польше и Германии ???
Тільки от цікаво одне - що ж такого Сєлєзєнь зробило для нашої збірної?! Ще й багато...?