27 октября 2018 19:05

"Динамо" - "Львов" 3:1. Первенство U-21. Отчет о матче

У суботу, 27 жовтня, відбувся поєдинок 13-го туру Чемпіонату U-21, в якому київське «Динамо» зустрілося зі «Львовом» з однойменного міста на полі навчально-тренувальної бази «Динамо» в смт. Чапаївка.


Гра розпочалась активно, вже на другій хвилині кияни заробили штрафний удар із небезпечної позиції – Вітор Буено влучив у поперечину.


Рахунок у матчі був відкритий на п`ятій хвилині зустрічі. Зазвичай на початку першого тайму вперед виходять «динамівці», проте цього разу цю роль несподівано зіграли львів`яни. Вадим Янчак результативно пробив із далекої відстані у лівий нижній кут воріт господарів поля, зробивши рахунок 0:1 на користь ФК «Львів».


Чимало шансів відзначитись у воротах суперника у першій половині зустрічі були у Георгія Цитаїшвілі, проте його удари не ставали точними. Після ударів Назарія Русина, Артема Шабанова та Євгенія Смирного «шкіряний» пролітав повз сітку воріт або потрапляв до рук голкіпера львівської команди. На перерву команди пішли за рахунку 0:1 на користь ФК «Львів».


На 50-й хвилині «Динамо» зрівняло рахунок. Ахмед Алібеков виконав навіс із правого флангу – і Микола Шапаренко з лету завдав точного удару в ближній кут воріт гостей, зробивши рахунок на табло 1:1. Згодом Шапаренко пробив ще, та м`яч пролетів повз дальню стійку воріт львівської команди.

Ахмед Алібеков завдав удару зі штрафного, проте «шкіряний» пролетів над воротами. Удари Сергія Булеци, а потім і Євгенія Смирного Богдан Друзь парирував.


На 83-й хвилині ініціативність Георгія Цитаїшвілі призвела до другого забитого м`яча київського «Динамо». Ахмед Алібеков розпочав контратаку «біло-синіх», Назарій Русин головою зробив скидку м`яча на Цитаїшвілі. Георгій пробіг зі «шкіряним» на правому фланзі та завдав точного удару низом у лівий нижній кут воріт суперника. Таким чином ФК «Динамо» вийшло вперед – 2:1.


За чотири хвилини ми побачили й третій гол «Динамо». Роман Вантух віддав передачу з лівого флангу на Попова – і Денис вразив сітку воріт львів`ян, поставивши крапку в матчі.


Таким чином, київське «Динамо» більш ніж з упевненим рахунком перемогло ФК «Львів» із однойменного міста - 3:1.


Чемпіонат U-21. 13-й тур. «Динамо» - «Львів» - 3:1 (0:1)

27.10.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка


«Динамо»: Маханьков, Кравченко, Алібеков (Копитов, 86), Шабанов (Попов, 46), Вантух, Смирний, Шапаренко (Булеца, 61), Цитаїшвілі (к), Петрусенко, Буено (Шпирка, 64), Русин


«Львів»: Друзь, Вичіжанін, Калинчук (Білий Р., 46), Даценко, Білий В. (Малевіч), Гаврушко (к), Горін (Теплий, 30), Іваночко, Микитин, Янчак, Петров (Кисленко, 61).


Голи: Шапаренко (50), Цитаїшвілі (83), Попов (87) - Янчак (5).


Попередження: Шабанов (38), Попов (51), Петрусенко (71), Цитаїшвілі (84).