21 апреля 2003 22:50

Максим ШАЦКИХ: "Выиграла команда, значит выиграл и я"


Зустріч віце-чемпіона з новачком вищої ліги обіцяла бути цікавою. Адже динамівці прагнуть зміцнити свої позиції нагорі турнірної таблиці, а оболонцям слід здобувати очки, щоб закріпитися у вищій лізі.

Нічийний результат їхнього поєдинку в першому колі, звичайно, спонукав динамівців до більш активної гри. А "пивоварам" залишалося захищатися та контратакувати.

- Ми були рішуче налаштовані на бойовий матч з "Оболонню". Адже в першому колі саме цій команді вдалося позбавити нас двох очок, досягши нічийного результату. Тому потужно і широким фронтом почали атакувати з перших хвилин. Особливо вдало діяв попереду Ринкон, обходячи на швидкості оборонців "Оболоні". Тож його два впевнених і точних завершальних удари принесли команді перший успіх уже на початку зустрічі.

Суперники, мабуть, не чекали саме на такий розвиток подій. А ми продовжували атакувати, завдяки чому у ворота "Оболоні" влетіло ще три м'ячі.

- Одного разу вдалося переграти Мар'яна Марущака і вам, збільшивши рахунок забитих м'ячів до п'ятнадцяти. Як це було, пригадаєте?

- Точна передача Горана Гавранчича вперед і мій швидкий прохід дали змогу звільнитися від опіки оборонців "Оболоні". Голкіпер поспішив назустріч. Я скористався цим і перекинув м'яч через нього у ворота.

- Мабуть, могли забити й більше у цьому матчі?

- Можливо. Адже не всі атаки вдалися. Але для мене головне не особистий рахунок, а перемога команди. Ми її здобули, а отже, і я цілком задоволений підсумком зустрічі.

Валерій ВОЙТЕНКО.