27 марта 2002 00:01

Украинский вратарь принял участие в матче "звезд" итальянского чемпионата


Колишній голкіпер ірпінської “Нафком-Академії” Дмитро Козаченко, який восени минулого року поповнив лави клубу серії “В” “Сьєна”, днями взяв участь у матчі “зірок” молодіжного чемпіонату Італії.

Вихованець київського футболу, якому в січні виповнилося двадцять років, захищав кольори команди легіонерів. Їй протистояла збірна апеннінських клубів, сформована з місцевих футболістів. “Козак” вийшов на поле в основному складі, але його партнери, на жаль, зазнали мінімальної поразки — 0:1.

Після цього показового поєдинку Козаченко приєднався до тренувального табору “Сьєни”, яка поступово виборсується з підвалин турнірної таблиці другого дивізіону. Втім, жодного матчу в складі дорослої команди наш співвітчизник не зіграв. Зате регулярно з`являється на полі в матчах молодіжної першості Італії. Надійна гра в одному з них обернулася для українця серйозними неприємностями. По завершенні зустрічі з “Лаціо”, гравцям якого так і не вдалося забити м`яч у ворота Козаченка, римські тифозі спробували закидати Дмитра помідорами. На щастя, з томатного “бомбардування” вітчизняний голкіпер вийшов неушкодженим.